Η ημερομηνία-ορόσημο του Σάββα

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και ζήτησε από τον κόσμο υπομονή μέχρι την... 1η Ιανουαρίου.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÁËÂÅÑÄÅ(Á) ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÂÁËÂÅÑÄÅ(Á) ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Το χρωστούσαμε στους φιλάθλους μας μετά την εμφάνιση του Σαββάτου. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου, η γιορτή που κάναμε για τον Βαλβέρδε συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη.

Τους υπόσχομαι προσωπικά ότι ο Ολυμπιακός θα είναι όπως και σήμερα και καλύτερος", τόνισε αρχικά στην κάμερα της "Cosmote TV" ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, και συμπλήρωσε:

"Βάζω μία ημερομηνία, 1η Ιανουαρίου και τότε θα σας πω τι θα γίνει. Μου έκανε εντύπωση ο Ταχτσίδης, μου θύμισε τον Στολτίδη, θέλουμε τέτοιους δυναμικούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Ευρώπη, πήρε ισοπαλία με την καλύτερη ομάδα του κόσμου με μία εκπληκτική εμφάνιση.

Το τελευταίο διάστημα στενοχωρήσαμε λίγο τους οπαδούς μας αλλά θα τους αποζημιώσουμε. Ευχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο, ήταν φοβερή η έμπνευση του προέδρου να τιμήσει τον Βαλβέρδε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK