Η ημιτελής ενδεκάδα της Αλ Χιλάλ προκαλεί τρόμο και ζάλη

Η Αλ Χιλάλ έχει καταφέρει να φτιάξει μία ομάδα υψηλού ευρωπαϊκού επίπεδου ενώ ακόμη η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει τελειώσει.

In this photo provided Al Hilal club media center, Neymar holds a Al Hilal shirt after signing with Chairman of the Board of Directors of Al Hilal, Fahad Bin Saad Bin Nafel, in Paris, France, Tuesday, Aug. 15, 2023. (Al Hilal Club Media Center via AP)
Ο Νεϊμάρ κατά την παρουσίασή του από την Αλ Χιλάλ AL HILAL CLUB MEDIA CENTER VIA AP

Σπουδαία πράγματα έχει καταφέρει να κάνει η Αλ Χιλάλ μεταγραφικά όντας μία εκ των ναυαρχίδων της Σαουδικής Αραβίας για την αλλαγή ρότας στο ποδόσφαιρο της χώρας. Το κρατικό ταμείο πληρώνει αδρά και οι ομάδες που έχουν συμπεριληφθεί στην επιχορήγηση πετυχαίνουν φανταχτερές κινήσεις.

Το προαναφερθέν κλαμπ, λοιπόν, είναι αυτό που έχει μπορέσει να παντρέψει τα πολλά χρήματα με την ουσία. Διότι στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής υπάρχει ποδοσφαιρική λογική, ενώ εκκρεμούν δύο deal που αφορούν μέσο και κεντρικό επιθετικό. Με τις πινελιές αυτές η Αλ Χιλάλ παίζει Ευρώπη... χθες.

Σε διάταξη 4-3-3 θα δούμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που μπορεί να παρατάξει τη δεδομένη στιγμή ο Ζέσους: Μπόνο κάτω από τα δοκάρια. Αμπντουλχαμίντ δεξί μπακ, Αλ Σαχράνι αριστερό και κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Κουλιμπαλί και Γιάνγκ.

Στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν ο Νέβες με τον Σάβιτς και λίγο μπροστά τους σε ρόλο μαέστρου ο Μάλκομ. Αριστερά στην επίθεση ο συμπατριώτης του πρώην παίκτης της Ζενίτ και σούπερ σταρ της ομάδας Νεϊμάρ. Δεξιά τοποθετούμε τον επίσης Βραζιλιάνο, Μίκαελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αλ Σχεχρί.

Όπως αναφέραμε παραπάνω εκκρεμούν προσθήκες με τον Βεράτι να συνεχίζει να φλερτάρει με την Αλ Χιλάλ, όπως και ο γκολτζής Μίτροβιτς που βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το Κρέιβεν Κότατζ. Θυμίζουμε πως ο Νέι είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, καθώς η Παρί πληρώθηκε 90.000.000 ευρώ για να τον απελευθερώσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK