Η Ίντερ απέσυρε τη φανέλα του Σανέτι με το νούμερο 4 (VIDEOS)

Η Ίντερ αναγνώρισε την αξία και την προσφορά του σπουδαιότερου αρχηγού της στη σύγχρονη εποχή, Χαβιέρ Σανέτι, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο 4 την οποία φορούσε επί 19 χρόνια.

Η Ίντερ απέσυρε τη φανέλα του Σανέτι με το νούμερο 4 (VIDEOS)

Την απόφαση ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ερίκ Τοχίρ, λίγες ώρες μετά από τη σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ρόμα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", σε μία κατά τα άλλα ταραχώδη σεζόν για τον σύλλογο που κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη νέα σεζόν.

"Γεια σου Χαβιέρ. Είσαι ένα ίνδαλμα για την Ίντερ, ένας θρύλος του συλλόγου. Ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου", αναφέρει αρχικά στο μήνυμά του μέσω VIDEO ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας.

"Θυμάσαι το Champions League; Το κέρδισες, το φίλησες και το κράτησες τόσες πολλές φορές. Τώρα είσαι διευθυντής μας και μαζί θα σηκώσουμε κι άλλες τέτοιες κούπες, γι' αυτό είμαι βέβαιος, δουλεύοντας σκληρά με τη βοήθεια όλων, για τους φιλάθλους μας. Είμαι σίγουρος ότι τα τρόπαια θα θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Αλλά μεταξύ των νερατζούρι παικτών που βρίσκονται στο γήπεδο, υπάρχει μία φανέλα που δεν θα τη βλέπουμε να τη φοράει κανείς πλέον: το νούμερο 4, το δικό σου νούμερο 4. Το 4 είναι για πάντα δικό σου. Εσύ και το νούμερο 4 θα είστε για πάντα Ίντερ".

Ο νυν αντιπρόεδρος των Μιλανέζων αποκτήθηκε το 1995 από την Μπάνφιλντ ως η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της εποχής Μάσιμο Μοράτι και μετά από 858 επίσημες εμφανίσεις (πρώτος στην ιστορία του συλλόγου) και 19 διαφορετικούς προπονητές (επίσης ρεκόρ) συγκέντρωσε στην τροπαιοθήκη του ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Κύπελλο UEFA, 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα Ιταλίας και 4 Supercoppa Ιταλίας, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 40 ετών το καλοκαίρι του 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK