Η Ίντερ κλείδωσε το σπουδαίο deal με τον "κίλλερ" της

Πώς μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η νέα συμφωνία του με την Ίντερ ανέφερε σε δηλώσεις του ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ίντερ κλείδωσε το σπουδαίο deal με τον "κίλλερ" της
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ AP

Άλλη μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ίντερ πραγματοποιεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τους νερατζούρι να μην χάνουν χρόνο και να προχωρούν άμεσα μαζί του σε νέο deal.

Τις προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο 26χρονος Αργεντίνος φορ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι με το στυλό στο χέρι και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο του συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

"...Είμαι χαρούμενος εδώ στην Ίντερ, νιώθω καλά και ειλικρινά θέλω να πάρω το στυλό και να βάλω την υπογραφή μου σε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαστε πραγματικά πολύ κοντά..."

Η τωρινή συμφωνία, μεταξύ των δύο πλευρών, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 με παλαιότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως το νέο deal θα έχει ισχύ μέχρι το 2028 με τις αποδοχές του παίκτη να κυμαίνονται κοντά στα 9.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως ο Λαουτάρο έγινε παίκτης της Ίντερ το καλοκαίρι του 2018 με τους νερατζούρι να βγάζουν από τα ταμεία τους για την απόκτησή του από την Ρασίνγκ Κλουμπ το ποσό των 25.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κερδίσε την πρώτη μάχη για τον αριστερό μπακ και περιμένει την Μπάγερν

Άσχημα τα νέα για Πογκμπά: Αυτή είναι η ποινή που εισηγήθηκε η εισαγγελία για το σκάνδαλο ντόπινγκ

Επικό! Φίλαθλος της Άρσεναλ διενεργεί έρανο για να δοθούν ακόμη 29 εκατ. στη Γουέστ Χαμ για τη μεταγραφή του Ράις

News 24/7

24MEDIA NETWORK