Η Ίντερ κλείνει 34χρονο κίλλερ για αντι - Λουκάκου με 10 εκατ.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπολόνια για την απόκτηση του Μάρκο Αρναούτοβιτς βρίσκεται η Ίντερ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Inter Milan's Romelu Lukaku reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λουκάκου AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ρομέλου Λουκάκου έκανε η Ίντερ, με τις διαπραγματεύσεις όμως να μην εξελίσσόνται με τον καλύτερο τρόπο καθώς πέρα από το γεγονός πως οι απαιτήσεις της Τσέλσι για την πώληση του ποδοσφαιριστή κυμαίνονται στα 40.000.000 ευρώ, στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκε και η Γιουβέντους, γεγονός που ξενέρωσε τους "νερατζούρι".

Έτσι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Ίντερ αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού από την αγορά της Ιταλίας, βάζοντας και βαθιά το χέρι στη τσέπη, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία του.

Ο λόγος για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς της Μπολόνια, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025, ενώ για την περίπτωσή του η ομάδα του Ιντζάγκι είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Ο 34χρονος Αυστριακός επιθετικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπολόνια έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουβέντους έχει στα "πιτς" τον Μπονούτσι αλλά ομάδα ελίτ πρωταθλήματος τον καλεί

Νεϊμάρ: Πώς ο Βραζιλιάνος σταρ "αναγκάστηκε" να δει με άλλο μάτι τη μεταγραφή τού στη Σ. Αραβία

Εμπαπέ: Οι δύο λόγοι που κάνουν τον Γάλλο σταρ να πει το "ναι" στην πρόωρη ανανέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK