Η ίωση "χτύπησε" τον Παναθηναϊκό

Μετά τους Κουτρουμπή , Μπεργκ και Κλωναρίδη, η ίωση της εποχής χτύπησε την πόρτα του Στέφανου Ευαγγέλου που τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Δεύτερο σερί μήνυμα σε πρώην ενδεκαδάτο από τον Ουζουνίδη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
panathinaikos geniki evagelou EUROKINISSI SPORTS

Κακό… μπελά βρήκαν οι "πράσινοι" με την ίωση που γυροφέρνει το «Γ. Καλαφάτης» την τελευταία εβδομάδα. Το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Κουτρουμπής ήταν το πρώτο… θύμα της, μένοντας την ύστατη ώρα εκτός απ’ τον αγώνα με τη Βέροια στη Λεωφόρο. Ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος «βασανίστηκε» για 2-3 μέρες απ’ την ίωση, η οποία στη συνέχεια πέρασε… ξώφαλτσα απ’ τους Μάρκους Μπεργκ και Βίκτορα Κλωναρίδη.

Οι δύο τελευταίοι, που ανέβασαν πυρετό την Τετάρτη, προπονήθηκαν δίχως προβλήματα το μεσημέρι της Παρασκευής (ο Σουηδός για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα (6) για τη Θεσσαλονίκη. Στην πτήση για τη συμπρωτεύουσα ωστόσο, δεν θα βρίσκεται ο Στέφανος Ευαγγέλου, το τελευταίο… θύμα της ίωσης, ο οποίος ανέβασε πυρετό το πρωί της Παρασκευής (10/3) και μοιραία αποκλείστηκε απ’ την 20μελή αποστολή.

Ως εκ τούτου, τα σενάρια για την "πράσινη" ενδεκάδα για τον σαββατιάτικο (11/3) αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο είναι πλέον δύο κι όλα θα εξαρτηθούν απ’ το που θα αγωνιστεί εντέλει ο Κουρμπέλης.

Το πρώτο σενάριο είναι να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας, με τον Κουτρουμπή να παίρνει τη θέση του άρρωστου Ευαγγέλου (ο Μολέδο υπενθυμίζουμε εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του) και τον Λουντ να παραμένει στα χαφ. Το δεύτερο σενάριο είναι να ξεκινήσει βασικός ο Τελάντερ και να «μετακινηθεί» στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κουρμπέλης. Σ’ αυτή την περίπτωση, εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Λουντ με τις υπόλοιπες θέσεις να καλύπτονται από τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Εκτός της 20άδας, πλην των Μολέδο, Ευαγγέλου, έμειναν και οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος (δεύτερο σερί ματς) και Χουχούμης. Η αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα της Παρασκευής για τη Θεσσαλονίκη, απαρτίζεται απ’ τους:

Οδ. Βλαχοδήμο, Στιλ, Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Μέστο, Χουλτ, Τελάντερ, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ρέις, Κλωναρίδη, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK