Η ιστορία πίσω από την αγκαλιά του Ρονάλντο

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η αγκαλιά του Ρονάλντο στον αδερφό του, μετά την λήξη του τελικού του Champions League. Διαβάστε το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη συγκινητική στιγμή που μας χάρισε ο Πορτογάλος.

Η ιστορία πίσω από την αγκαλιά του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Champions League έτρεξε προς τη πλευρά των οπαδών της Ρεάλ, όπου αναζήτησε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αμέσως, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με την ταυτότητα του οπαδού.

Κάποιες εξ αυτών ισχυρίζονταν πως είναι ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο, Άλμπερτ Φραντάου, ωστόσο την αλήθεια αποκάλυψε ο Ούγκο Αβέιρα, αδελφός του Ρονάλντο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, βρέθηκε στο "Ντα Λουζ" και ήταν αυτός που αγκάλιασε συγκινημένος ο CR7.

Η ιστορία πίσω από την αγκαλιά του Ρονάλντο

Ο Ούγκο είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης και τα δύο αδέρφια δένει μια ιδιαίτερη αγάπη. Μάλιστα, πριν από χρόνια ο Ρονάλντο στάθηκε η αφορμή για να κόψει ο Ούγκο τα ναρκωτικά στα οποία ήταν εξαρτημένος.

Αφού ξεπέρασε την εξάρτησή του στα ναρκωτικά όμως, ενέδωσε σε αυτή των ποτών. Ο Κριστιάνο λοιπόν για να βοηθήσει ξανά τον μεγάλο του αδερφό, πριν τον τελικό του είπε ξεκάθαρα: "Αν εγώ κατακτήσω το Champions League, εσύ θα κόψεις το ποτό".

Τα παραπάνω τα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ούγκο Αβέιρα, λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρεάλ. Με τον Πορτογάλο να έχει τηρήσει το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας, τώρα είναι η σειρά του αδερφού του να πράξει το ίδιο...

Θυμηθείτε την συγκινητική αγκαλιά του Ρονάλντο:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κριστιάνο ΔΕΝ πανηγυρίζει το γκολ του Ράμος (VIDEO)

Σκηνοθετημένος ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK