Η κακή συνήθεια του... νωθρού ξεκινήματος

Ο ΠΑΟΚ εδώ και έναν μήνα... συνηθίζει να "πληγώνεται" από τους αντιπάλους του στην διάρκεια του πρώτου ημιώρου των αγώνων του. Διαβάστε και θυμηθείτε.

Η κακή συνήθεια του... νωθρού ξεκινήματος

O ΠΑΟΚ έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (όπως αυτά εκφράστηκαν και μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ), ωστόσο είναι γεγονός πως η εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο ήταν... απογοητευτική. Ο "Δικέφαλος" γενικώς δεν ήταν καλός, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί επιθετικά και να δημιουργήσει φάσεις στα αντίπαλα καρέ, ούτε οι παίκτες του να "κρατήσουν" μπάλα.

Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν νωθρά στο πρώτο 45λεπτο, κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και έναν μήνα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιώρου αρκετών παιχνιδιών τους. Εχουμε και λέμε... Στις 07/12 στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) με τέρμα του Καπετάνου στο 6' ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι (11/12) με την Γκινγκάμπ έχανε με 0-1 στο 7' μετά από γκολ του Μποβί. Στις 18/12 στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο "Δικέφαλος" βρέθηκε να χάνει με 1-0 με τέρμα του Λίλα στο 26'.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 03/01, ο Γιάννου έκανε το 0-1 στο 2' ενώ ο Κολοβός στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι "έγραψε" το 1-2. Στο σαββατιάτικο (10/01) εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 30' (3-0 με το τέλος του ημιχρόνου) καθώς εκτός από τον όποιο ρόλο έπαιξε η διαιτησία, η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ κακός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK