Η "καμπάνα" στον Πατίτο για το χτύπημα στο "Καραϊσκάκης"

Όπως αναμενόταν μετά τη δίωξη εις βάρος του, ο Πατίτο Ροντρίγκες τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για το χτύπημα εκτός φάσης στον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Η "καμπάνα" στον Πατίτο για το χτύπημα στο "Καραϊσκάκης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ασκήσει δίωξη για βιαιοπραγία στον Πατίτο Ροντρίγκες για την γροθιά στον Ντιόγκο Φιγκέϊρας, στο πλαίσιο του πρόσφατου ντέρμπι Ολυμπιακος-ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης", και το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) έμαθε την τιμωρία του, που είναι τιμωρία αποκλεισμού για 3 ματς και πρόστιμο 200 ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ.

Βάσει της απόφασης αυτής, ο Αργεντινός winger θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος της Ένωσης με ΑΕΛ (17/10 εκτός) και Πανιώνιο (22/10 εντός) αλλά και με την Κέρκυρα (25/10) για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίωξη στον Πατίτο για βιαιοπραγία

24MEDIA NETWORK