Η καρδιά ωθεί τον Μπακαρί σε πρόωρη αποχώρηση

Πάνω απ' όλους και απ' όλα βάζει ο Νταγκουί Μπακαρί την προσωπική υγεία του, σκεπτόμενος πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Η καρδιά ωθεί τον Μπακαρί σε πρόωρη αποχώρηση
Πάνω απ' όλους και απ' όλα βάζει ο Νταγκουί Μπακαρί την προσωπικήυγεία του. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού σκέπτεται πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και την καριέρα του στη Νανσί προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες γι' αυτόν συνέπειες. " Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ωστόσο είμαι λογικός άνθρωπος και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή μου ".

Όπως διαπιστώθηκε από πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις, ο Μπακαρί πάσχει από υπερτροφία στην καρδιά, κάτι που κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης ενδέχεται να του προκαλέσει έμφραγμα. Όπως άλλωστε ο ίδιος δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα "L' Equipe"… " η καρδιά μου είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να διπλασιαστεί σε περίπτωση που ζοριστεί ". Εύκολα οπότε γίνονται αντιληπτοί οι λόγοιπου ωθούν τον επιθετικό της Νανσί (έχει επίσης αγωνιστεί σε Λιλ, Λανς και Τότεναμ) να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK