Η... καρδιά του Οζίλ τού χάρισε 18.000.000 ευρώ το χρόνο!

Ο Μεσούτ Εζίλ έμεινε στην Άρσεναλ έναντι αυτοκρατορικού συμβολαίου όμως στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές "τρέλανε" άπαντες με τις δηλώσεις περί... λονδρέζικης καρδιάς!

Η... καρδιά του Οζίλ τού χάρισε 18.000.000 ευρώ το χρόνο!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα φερόταν αναποφάσιστος για το μέλλον του και με το ένα πόδι εκτός "Έμιρεϊτς", όμως η Άρσεναλ φρόντισε να τον "φτιάξει" και μετά από τη σούπερ μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ τον κράτησε στην αγγλική πρωτεύουσα έναντι ενός σούπερ συμβολαίου.

Βάσει αυτού (έχει διάρκεια μέχρι το 2021) θα κερδίζει 15.600.000 λίρες ετησίως (κάτι λιγότερο από 18 εκ.ευρώ δηλαδή) και 300.000 λίρες την εβδομάδα (120.000 λίρες παραπάνω από τον Ομπαμεγιάνγκ), γεγονός που τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League πίσω από τον Αλέξις Σάντσες!

Από την πλευρά του πάντως ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός θελησε να υποβαθμίσει το θέμα των... χρημάτων και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μίλησε ως επαγγελματίας 100% αλλά ως ένας παίκτης ερωτευμένος με την Άρσεναλ, ομάδα στην οποία ανήκει από το 2013.

Η... καρδιά του Οζίλ τού χάρισε 18.000.000 ευρώ το χρόνο!

"Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές αποφάσεις στην ποδοσφαιρική καριέρα μου και για αυτό έπρεπε να το σκεφτώ πολύ και να μιλήσω με όλα τα άτομα που είναι σημαντικά για μένα... Τα καλά πράγματα θέλουν χρόνο.

Στο φινάλε άφησα την καρδιά μου να αποφασίσει. Όπως έλεγα πάντα, αισθάνομαι πως βρίσκομαι στο σπίτι μου σε αυτό το μέρος και έχω πολλά κίνητρα να κάνω μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Όταν είσαι μία φορά κανονιέρης, είσαι για πάντα κανονιέρης", ήταν το μήνυμα του Εζίλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK