Η καρδιακή αρρυθμία έγινε ο επόμενος αντίπαλος του Αγκουέρο

Καρδιακή αρρυθμία έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο, έπειτα από τη δυσφορία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές στο "Καμπ Νόου".

Η καρδιακή αρρυθμία έγινε ο επόμενος αντίπαλος του Αγκουέρο
© 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές (1-1), καθώς η δυσφορία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και η δυσκολία στην αναπνοή, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έπειτα από προτροπή του ιατρικού επιτελείου των "μπλαουγκράνα" διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων για να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT, τα πρώτα αποτελέσματα από τις καρδιολογικές εξετάσεις του 34χρονου έδειξαν καρδιακή αρρυθμία, δηλαδή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού.

Ως εκ τούτου, ο "Κουν" αναμένεται να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, έτσι ώστε να εξεταστεί καλύτερα η κατάσταση της υγείας του. Είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από το ματς με την Ντιναμό Κίεβου (2/11) στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK