Η κατσάδα στον Ρονάλντο αποτρέπει τις διακρίσεις για τον κορονοϊό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής στη νίκη της Πορτογαλίας επί της Κροατίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε και παρατηρήσεις για τη στάση του στην κερκίδα του 'Ντραγκάο'.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2020 στο 'Αλγκάρβε', Φάρο | Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2020 στο 'Αλγκάρβε', Φάρο | Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Πορτογαλία αντιμετώπισε την Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγούσε το 100ό τέρμα με το εθνόσημο στο στήθος. Δεν το βρήκε παρότι οι πρωταθλητές Ευρώπης σημείωσαν 4 κόντρα στους φιναλίστ κόσμου. Το τελικό 4-1 στο 'Ντραγκάο' αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, μόνο που αυτός δεν ανήκε στον αρχηγό της Πορτογαλίας.

Ο Ρονάλντο τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση όταν μία μέρα πριν από τον αγώνα, αντιμετώπισε πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού. Ένα τσίμπημα εντόμου οδήγησε σε πρήξιμο και αυτό τον εμπόδισε να φορέσει παπούτσια και να προπονηθεί. Μάλιστα, δεν ήταν ούτε καν στην αποστολή του αγώνα, αλλά τον παρακολούθησε από την κερκίδα, όπως και οι συμπαίκτες του που δεν αγωνίστηκαν.

Ως γνωστόν, ο CR7 ζει πολύ έντονα τους αγώνες, ακόμα κι εκείνους στους οποίους δεν συμμετέχει ενεργά. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του τελικού του Euro 2016. Εν προκειμένω, παρακολουθούσε τον αγώνα χωρίς να φοράει μάσκα, πιθανόν για να δίνει οδηγίες και να ακούγεται καλύτερα.

Μεγάλο λάθος. Διότι στην Πορτογαλία φαίνεται πως οι ιθύνοντες της διεξαγωγής των αγώνων δεν αστειεύονται. Και κατά συνέπεια, μία εξ αυτών πλησίασε τον 35χρονο επιθετικό και του έκανε παρατήρηση για να φορέσει τη μάσκα, αψηφώντας ότι πρόκειται για τον αρχισκόρερ και ηγέτη της εθνικής Πορτογαλίας, για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις, ούτε το μέτρο της επιβολής μάσκας στους αθλητικούς χώρους. Ο Ρονάλντο, πάντως, συμμορφώθηκε και φόρεσε τη μάσκα του όπως έπρεπε.


News 24/7

24MEDIA NETWORK