Η ΚΕΔ, το restart και το καρφί του Κουτσοκούμνη για τους big-4

Ο Κωστακης Κουτσοκούμνης ξεκίνησε τις επαφές για την στελέχη της ΚΕΔ, ωστόσο το σενάριο για έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Η ΚΕΔ, το restart και το καρφί του Κουτσοκούμνη για τους big-4
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις επαφές για την στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ξεκίνησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ωστόσο πρωτάθλημα της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί μόνο εφόσον τα τρία μέλη έχουν βρεθεί μέχρι αύριο, ώστε η σύνθεση της επιτροπής να επικυρωθεί την Πέμπτη από την Επιτροπή Εξομάλυνσης και να κάνει στην συνέχεια τους ορισμούς των διαιτητών.

Σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς εκκρεμεί και το πόρισμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τα αίτια της φωτιάς στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα.

«Έχω την εντύπωση πως το πρώτο θέμα της εβδομάδας, "Κύπρος και Στοίχημα" έκλεισε καλά. Απομένουν τα θέματα της Ελλάδας που είναι η ολοκλήρωση των επαφών για νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και restart του πρωταθλήματος. Πολύ καλημέρα σας φίλες και φίλοι !!!» ανέφερε σε σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επιτετραμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Κάκου, Σαραϊδάρη και οι τρεις πρώτοι έχουν κώλυμα, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο ως παρατηρητές διαιτησίας της Super League. Μόνο ο Σαραϊδάρης είναι… νόμιμος οπότε θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός.

TO ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BIG-4

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν αναμένεται να έρθει μέσα στην εβδομάδα στην χώρα μας καθώς η συνάντηση με τους big-4 ναυαγεί αφού Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Α ναι και όσο αφορά την λεγόμενη κάθαρση (έτσι στο γενικό) ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει. Αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις. Περίεργο» ανέφερε σε άλλο σχόλιο του ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και συνέστησε για άλλη μια φορά συναίνεση. «Και ποιος είμαι εγώ ή εσείς για να πούμε ποια είναι η βρομιά αν η πολιτεία δεν προχωρεί υποθέσεις που βράζουν για δεκαετίες. Χρειάζεται υπομονή και όχι αφορισμούς. Χρειάζεται συναίνεση έστω και τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα είναι να τα βροντήξω και να φύγω. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασίας τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK