Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» επιστρέφει στα γήπεδα με πλούσια ποδοσφαιρική και μπασκετική δράση – Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και γονείς

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» γέμισε ξανά παιδικά χαμόγελα – Επιστροφή στα γήπεδα με ασφάλεια για παιδιά και γονείς.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» επιστρέφει στα γήπεδα με πλούσια ποδοσφαιρική και μπασκετική δράση – Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και γονείς

Δυναμική πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις έκανε η «Κερkidα ΟΠΑΠ», δίνοντας και πάλι στα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν πλούσια ποδοσφαιρική και μπασκετική δράση. Η επιστροφή της «Κερkidα ΟΠΑΠ» στα γήπεδα, ύστερα από ενάμιση χρόνο απουσίας, γίνεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι πρώτοι αγώνες που παρακολούθησαν οι μικροί φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» ήταν το ματς της Super League Παναθηναϊκός–Ιωνικός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, και η αναμέτρηση της Basket League Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ–Ιωνικός, στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου, η «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα υποδεχθεί τα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Λαμία, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Την επόμενη εβδομάδα, η «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα φιλοξενήσει τους μικρούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Αναντολού Εφές, στις 27 Οκτωβρίου, και τη Βιλερμπάν, στις 29 Οκτωβρίου, ενώ θα βρεθεί και στον αγώνα της Super League Παναθηναϊκός– ΟΦΗ, στις 31 Οκτωβρίου.

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε δωρεάν εισιτήρια

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» προσφέρει στα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους δωρεάν διπλά εισιτήρια σε εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν προσκλήσεις για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο www.kerkidaopap.gr όπου θα βρουν και το πρόγραμμα των διαθέσιμων αγώνων.

Προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο

Στο πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» συμμετέχουν παιδιά έως 12 ετών, τα οποία φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, απολαμβάνουν την αγωνιστική δράση, συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια και παίρνουν μέρος σε κληρώσεις για δώρα. Για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο απαιτείται αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι γονείς/συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

News 24/7

24MEDIA NETWORK