Η Κέρκυρα χάλασε τα γενέθλια του Τεννέ!

Τι κι αν έπαιζε με δυο παίκτες λιγότερους για ένα ημίχρονο; Η Κέρκυρα άντεξε στην πίεση της Λαμίας και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό (1-1) από την Φθιώτιδα, στα... γενέθλια του Μπάμπτη Τεννέ που έκλεισε τα 64 του χρόνια.

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES)
kerkira panigiriki EUROKINISSI

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Λαμία να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το επιθετικό πρόβλημα συνεχίστηκε και κόντρα στην Κέρκυρα, αφού μόνο Πίτι και Βάντερσον έχουν... ματώσει τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Παλμίδη, όταν η Λαμία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Αναστασιάδη. Ο έμπειρος αμυντικός αντικαταστάθηκε από τον Κουκόλη, ο οποίος με τη σειρά του χτύπησε και αντικαταστάθηκε επίσης αργότερα!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σοϊλέδης με το χέρι έκοψε τη μπάλα στην περιοχή και όχι μόνο δόθηκε πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε! Έτσι ο Πίτι από την άσπρη βούλα ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για την Κέρκυρα, με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να αποβάλει και τον Μπαλάφα για μαρκάρισμα από πίσω.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία πίεσε, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως αστοχία και Γιαννακόπουλος έφεραν αυτό το... ηρωικό 1-1, μία μέρα μετά τα γενέθλια του Μπάμπη Τεννέ!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7΄Κουκόλης, 51' Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (66' Ντακόλ), Βάντερσον.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ντιογκό (55' Σπίνουλας), Κόντος (46' Αρτυματάς), Επστάιν (75' Νούνες), Γρομητσάρης, Παμλίδης.

Σκόρερ: 0-1 (6' Παμλίδης), 1-1 (45+2' Πίτι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK