Η κόντρα Εζίλ-Μόργκαν έχει απαραίτητο συνοδευτικό το χαρτί υγείας

Ο Μεσούτ Εζίλ άκουσε πολλά πριν φύγει από την Άρσεναλ. Πηγαίνοντας στη Φενέρ, προφανώς δεν τα είχε ξεχάσει. Επιτέθηκε στον Πιρς Μόργκαν και αυτός ο απάντησε, σε μια κόντρα με... δυσοσμία.

Μετά από 7,5 σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Μεσούτ Εζίλ αποχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρμπαχτσε. (AP Photo/Frank Augstein)
Μετά από 7,5 σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Μεσούτ Εζίλ αποχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρμπαχτσε. Ⓒ 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Μεσούτ Εζίλ υπήρξε επί σειρά ετών ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της Άρσεναλ. Δεν είναι πρωτόγνωρο πως η σχέση αυτή εξελίχθηκε στα άκρα, συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. H φθορά ξεκίνησε από την σεζόν 2018/19, συνεχίστηκε σε πέρσι και κορυφώθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν. Όταν ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός 25άδας στην Premier League. Και γενικά εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα.

Οι όποιες απόπειρες εκτόνωσης της κατάστασης δεν είχαν αποτέλεσμα, ο Εζίλ δεν είχε πρόβλημα να παρακολουθεί από την εξέδρα μέχρι την λήξη του συμβολαίου του και η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που έσωσε τους πάντες από μια μίζερη κατάσταση. Έτσι, ο 32χρονος άσος μετά από 7,5 σεζόν στην Άρσεναλ πήγε σε μια ομάδα που υποστήριζε από μικρός και του πρόσφερε ένα σωσίβιο καριέρας. Εκεί θα βρει και τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Εζίλ από αγαπημένος παίκτης πρόλαβε να γίνει αντιπαθής σε πολλούς φίλους των 'κανονιέρηδων', ακόμη και σε διάσημους όπως ο Πιρς Μόργκαν, οικοδεσπότης του GNB. Τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Μόργκαν ξέσπασε κατά του Εζίλ υποστηρίζοντας πως "οι πραγματικοί οπαδοί της Άρσεναλ δεν είναι μαζί σου. Είσαι ο δικός μας Πολ Πογκμπά, υπέρμετρα καλοπληρωμένος, απίστευτα κακός στον αγωνιστικό χώρο και σοκαριστικά εγωκεντρικός".

Ο Εζίλ περίμενε την ώρα που θα απαντήσει. Το έκανε φεύγοντας για την Φενέρ και τον τρόπο που επέλεξε, έκανε γνωστό μέσω twitter. Ανέβασε μια φωτογραφία του, χαμογελαστός, να κρατάει χαρτί τουαλέτας με το πρόσωπο του Πιρς Μόργκαν αλλά και την συσκευασία, όπου ξεχωρίζει το 'Poop on Piers'!

"Πιρς, το πήρα αυτό μαζί μου από το Λονδίνο μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να μου θυμίζει εσένα. Αν και αυτό μάλλον θα το ήξερες ήδη...", ήταν το μήνυμα του Εζίλ, που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο Πιρς Μόργκαν δεν άργησε να αντιδράσει. Και η δική του απάντηση ήταν το ίδιο ξεκάθαρη, συνιφασμένη με το χαρτί υγείας. "Μεσούτ είσαι γεμάτος σκ@τ@, επομένως χαίρομαι τόσο πολύ που με έχεις ανάγκη"...

Ο Εζίλ ψάχνει πλέον την τελευταία... νέα αρχή του στο ποδόσφαιρο. Και εμφανίζεται βέβαιος πως θα βοηθήσει την Φενέρ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάνοντας όνειρα για παρουσία και στο Champions League. Θα παίζει με το 67 στη φανέλα του, αριθμός που παραπέμπει στον κώδικα περιοχής του Ζόνγκουλντακ, από όπου έφυγαν μετανάστες οι γονείς του για την Γερμανία πριν καν γεννηθεί ο ίδιος.

Για την ώρα, ο Εζίλ δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει την κόντρα του με τον Μόργκαν. Καλύτερα για όλους, από τη στιγμή που η πηγή έμπνευσης κυριεύεται από δυσοσμία και απαραίτητο συνοδευτικό της είναι το χαρτί υγείας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK