Η κόντρα Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους είναι μεγαλύτερη από εκείνη των Μέσι-Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους... τσακώθηκαν με μπηχτές στο twitter, ξεπερνώντας την κόντρα Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αντριάν Ραμπιό της Γιουβέντους σε μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στο 'Άλιαντς Στέιντιουμ', Τορίνο | Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
Ο Αντριάν Ραμπιό της Γιουβέντους σε μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στο 'Άλιαντς Στέιντιουμ', Τορίνο | Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη 2-0 επί της Γιουβέντους από το Τορίνο για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League και πήρε προβάδισμα στον πίνακα της βαθμολογίας, αν και αμφότερες οι ομάδες αποτελούν τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση. Η ουσιαστική σημασία της νίκης είναι κυρίως ψυχολογική για τους Καταλανούς, που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα στο clasico απέναντι στη Ρεάλ και από την παραίτηση του προέδρου τους, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μέσα σε λίγες ημέρες.

Οι Ιταλοί, από την πλευρά τους, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στην εποχή Αντρέα Πίρλο και δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω κορονοϊού, δυσκολεύονται αρκετά στην εκκίνηση της σεζόν. Ήδη, σε 5 αγωνιστικές της Serie A μετρούν μόλις 2 νίκες, έστω κι αν δεν έχουν ηττηθεί ακόμα.

Ο μεταξύ τους αγώνας στο 'Άλιαντς Στέιντιουμ' περιελάμβανε 3 γκολ του Αλβάρο Μοράτα και από ένα των Ουσμάν Ντεμπελέ και Λιονέλ Μέσι, με συνέπεια οι 'μπλαουγκράνα' να επικρατήσουν με 2-0, αφού τα τέρματα του Ισπανού επιθετικού δεν μέτρησαν λόγω οφσάιντ! Μπορεί να μοιάζει εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα δεν είναι πρωτοφανές, αφού έχει ξανασυμβεί ακόμα και από τον ίδιο τον Μοράτα, σε αγώνα της Ρεάλ με τη Λας Πάλμας!

Έπειτα από το τέλος της συνάντησης, ο αγγλικός λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στο twitter αποφάσισε να μπει στο κλίμα της εποχής και να πειράξει τον αντίστοιχο της Γιουβέντους, χρησιμοποιώντας τον Μέσι. "Χαιρόμαστε που καταφέρατε να δείτε τον G.O.A.T. στο γήπεδό σας", έγραψε συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο φυσικά για τον καλύτερο όλων των εποχών, όπως έχει επικρατήσει να σημαίνουν τα 4 γράμματα της λέξης 'κατσίκα' στα αγγλικά (goat=greatest of all time).

Φυσικά, κάτι τέτοιο μέσα στο 'σπίτι' του Ρονάλντο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και γι' αυτό οι 'μπιανκονέρι' απάντησαν με αντίστοιχο τρόπο. "Μάλλον κοιτάξατε σε λάθος λεξικό. Θα σας φέρουμε τον κανονικό στο 'Καμπ Νόου'", έγραψαν από κάτω, υπονοώντας φυσικά ότι στη ρεβάνς θα αγωνιστεί ο Πορτογάλος σταρ τους. Αρχίζει μία κόντρα πιο μεγάλη και από εκείνη του ίδιου του Μέσι με τον Ρονάλντο;


News 24/7

24MEDIA NETWORK