Η Κριτική των Διεθνών

Η Εθνική κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Γεωργία. Παρά το ότι το ξεκίνημα άφησε υποσχέσεις, η απόδοση των διεθνών έπεσε κατακόρυφα στην επανάληψη.

Η Κριτική των Διεθνών

Η Εθνική κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Γεωργία. Παρά το ότι το ξεκίνημα άφησε υποσχέσεις, η απόδοση των διεθνών έπεσε κατακόρυφα στην επανάληψη.

Αντώνης Νικοπολίδης: Τρεις – τέσσερις φορές χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε στην εντέλεια. Βαθμός: 6.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Με πολλές κούρσες και τη σέντρα στη φάση του γκολ, ο Σεϊταρίδης είχε ενεργότατο ρόλο στα της ανάπτυξης. Με πολλά λάθη και μία αψυχολόγητη ενέργεια που θα μπορούσε να του κοστίσει την αποβολή στα μετόπισθεν. Βαθμός: 5.

Μιχάλης Καψής: Ουδέν πρόβλημα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οι Γεωργιανοί είχαν την ατυχή έμπνευση να αναπτυχθούν από τη πλευρά του. Βαθμός: 6.

Τραϊανός Δέλλας: Μετά τον Απρίλη πάτησε γήπεδο για επίσημο παιχνίδι. Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έδειξε τα γνώριμα στοιχεία του. Βαθμός: 6.

Γιάννης Γκούμας: Φαινόταν πως ως αριστερός αμυντικός δεν είχε την απαιτούμενη κίνηση. Κυνήγησε το γκολ μέσω στημένων φάσεων και σε μία έφτασε κοντά. Βαθμός: 5.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Όσο έπαιζε ήταν άριστος σε ρόλο αριστερού μεσοαμυντικού. Ο τραυματισμός του όμως τον έθεσε εκτός και η αποχώρησή του ήταν εκ των κύριων αιτιών της γενικής καθίζησης. Βαθμός: 6.

Κώστας Κατσουράνης: Μάλλον ο κορυφαίος του αγώνα. Έκοψε πλήθος αντίπαλων επιθέσεων, ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τη συμπαγή λειτουργία της μεσαίας γραμμής στο πρώτο μέρος ενώ από τα πόδια του άρχισε η φάση του γκολ. Βαθμός: 7.

Άγγελος Μπασινάς: Δεδομένου ότι δεν προπονείται με ομάδα, δεν έπαιξε άσχημα. Έκανε πολύ σωστή κατανομή των δυνάμεών του. Βαθμός: 6.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Είχε να παίξει τέσσερις εβδομάδες και στο τελευταίο δεκάλεπτο έμεινε από δυνάμεις. Μέχρι τότε όμως είχε σκοράρει και είχε προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Βαθμός: 7.

Βαγγέλης Μάντζιος: Έπαιρνε σχεδόν πάντα την πρώτη πάσα στην επίθεση αλλά του έλειψε η ουσία. Δεν έδειξε πάντως τρακαρισμένος, άλλο αν δεν ολοκλήρωσε κάποια ενέργεια. Βαθμός: 5.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ήταν ο επιθετικός που πήρε τις λιγότερες πάσες και «εξορισμένος» στο δεξί άκρο δε μπορούσε να απειλήσει όσο θα ήθελε και θα μπορούσε. Δημιούργησε δύο φάσεις. Στη μία φόρτωσε με κάρτα τον αντίπαλό του, την άλλη έκανε άψογο γύρισμα στο πέναλτι αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Βαθμός: 6.

Ζήσης Βρύζας: Έπαιξε ένα ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει ανάλογα ρήγματα σε σύγκριση με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Φάνηκε κουρασμένος, αν και είχε και μία κεφαλιά στο δοκάρι. Βαθμός: 5.

Παντελής Καφές: Πήρε μέρος κυρίως στο επιτελικό κομμάτι της ομάδας αλλά αυτό δεν ήταν τόσο καλό στην επανάληψη και ως εκ τούτου περνάει σε δεύτερη μοίρα η εμφάνισή του. Είχε ένα καλό σουτ σε σημείο που οι επιθετικές ενέργειες έλειπαν. Βαθμός: 5.

Γιώργος Ανατολάκης: Μπήκε στο τελευταίο ημίωρο. Από τη στιγμή που η Γεωργία έχανε, θα περίμενε κάποιος πίεση αλλά ο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν θεατής. Βαθμός: -

News 24/7

24MEDIA NETWORK