Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Δεν έπαιξε άσχημα η Εθνική ομάδα στο Ελσίνκι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που θα την βοηθούσαν να βελτιώσει την ψυχολογία της.

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Αναλυτικά

Ορέστης Καρνέζης: Στο ενεργητικό του δύο καλές αποκρούσεις αλλά και σωστές τοποθετήσεις. Στο γκολ δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Λουκάς Βύντρα: Μέτριος, ειδικά όταν η ομάδα τον χρειάστηκε στο επιθετικό κομμάτι μετά την ισοφάριση. Αργές αντιδράσεις και καθόλου αποτελεσματικές σέντρες.

Κώστας Μανωλάς: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο στόπερ της Ρόμα, νικητής στις περισσότερες μάχες που έδωσε.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Καλός και αστείρευτος στις φυσικές δυνάμεις. Δεν αντιμετώπισε θέματα.

Βασίλης Τοροσίδης: Καλύτερος του Βύντρα αλλά δυσκολευόταν να σεντράρει με το ανάποδο πόδι. Απουσίαζε από τη θέση του στη φάση του γκολ των Φινλανδών.

Ανδρέας Σάμαρης: Κάπως νωχελικός με την μπάλα στα πόδια, χωρίς απειλητικές εμπνεύσεις για την αντίπαλη άμυνα, βοήθησε όμως ανασταλτικά.

Γιάννης Μανιάτης: Πολύ τρέξιμο από το χαφ του Ολυμπιακού και μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Του έλειψε όμως η ουσία.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Είχε επιβλητική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο με πρωτοβουλίες και κράτημα της μπάλας. Στο δεύτερο κουράστηκε αλλά είχε ένα απειλητικό σουτ.

Χάρης Μαυρίας: Ανέτοιμος, κυρίς από την πλευρά των δυνάμεων. Η μπάλα δεν παίχθηκε πολύ από την πλευρά του. Εβγαλε κούραση και αντικαταστάθηκε.

Νίκος Καρέλης: Πιο ενεργητικός από τον Μαυρία με περισσότερες πρωτοβουλίες και φυσικά το γκολ της Εθνικής. Θετική η παρουσία του.

Κλάους Αθανασιάδης: Μια καλή προβολή στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά τίποτα άλλο από τον Ελληνα φορ ο οποίος δεν είχε ευκαιρίες.

Βαγγέλης Μόρας: Μπήκε καθαρά για λόγους τακτικής και κράτησε απλώς τη θέση του.

Γιώργος Σαμαράς: Μπήκε μάλλον αργά και δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα περίμενε ο προπονητής.

Κώστας Μήτρογλου: Επαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK