Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση τουΠαναθηναϊκού. Ειδικά στην επανάληψη, οι "πράσινοι" λύθηκαν και πρόσφεραν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.


Μάριο Γκαλίνοβιτς: "Κέρβερος" κάτω από τα δοκάρια ο Κροάτης. Εσωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις, ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του και αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο της νίκης.

Μίκαελ Νίλσον: Δε φάνηκε πολύ ο Σουηδός χωρίς να πει κανείς ότι υστέρησε. Στην πλευρά του υπήρχαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη τα πράγματα βελτιώθηκαν.

Λουκάς Βύντρα: Τα ίδια ισχύουν και για τον Ελληνα διεθνή. Βρήκε τον μπελά του στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και βοήθησε.

Νασίφ Μόρις: Αμυντικός-εγγύηση ακόμα και σε βράδια σαν και αυτό, που η πίεση είναι μεγάλη. Aνέκοψε ένα σωρό επιθέσεις των Γερμανών και είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία. Βέβαια, έχασε τον Κλόζε στη φάση του γκολ της Βέρντερ.

Γιάννης Γκούμας: Οσο έπαιξε ήταν πολύ καλός. Ο τραυματισμός του όμως δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την παρουσία του.

Φλάβιο Κονσεϊσάο. Ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερα από το Βραζιλιάνο. Στην επανάληψη βοήθησε βέβαια αλλά μπορεί να παίξει καλύτερα.

Εζεκίελ Γκονζάλες: Αισθητά ανεβασμένος, κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, αναστάτωσε τη γερμανική άμυνα. Όταν περιορίσει και τις περιττές ενέργειες θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Φίλιππος Δάρλας: Πολύ ώριμη εμφάνιση, παρά την απειρία του. Εγινε αφεντικό της πλευράς του και κάλυπτε θαυμάσια τον Σέριτς.

Αντονι Σέριτς: Θύμισε Μινχ. Αυτόν το Σέριτς χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ειδικά στον επιθετικό τομέα.

Σάντορ Τόργκελε: Κέρδισε έξυπνα το πέναλτι ενώ από τα πόδια του προήλθε και το 2ο γκολ. Καλή εμφάνιση του Ουγγρου φορ που δείχνει να είναι ο επιθετικός που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Βαγγέλης Μάντζιος: Η έκπληξη. Σκόραρε, κράτησε μπάλα, μοίρασε σωστά παιχνίδι, βρισκόταν μέσα στις φάσεις. Πολλά υποσχόμενος ο νεαρός φορ.

Ηλίας Κώτσιος: Αναπλήρωσε το κενό του Γκούμα, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Βοήθησε πολύ.

Αλέξανδρος Τζιόλης: Μπήκε φουριόζος και έδωσε ανάσα στη μεσαία γραμμή. Ο Μαλεζάνι μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν τον παίκτη.

Φάνης Γκέκας: Η άμυνα της Βέρντερ τον ένιωσε αλλά ο Λαρισαίος φορ υστέρησε στη τελική προσπάθεια. Βοήθησε όμως "τραβώντας" παίκτες πάνω του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK