Η κριτική των παικτών

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Παναθηναϊκού κυρίως από τη μέση και πίσω. Οι πράσινοι περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα της Μπαρτσελόνα και πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

Η κριτική των παικτών
Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Παναθηναϊκού κυρίως από τη μέση και πίσω. Οι πράσινοι περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα της Μπαρτσελόνα και πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

Μάριο Γκαλίνοβιτς: Εγγυήθηκε την σωστή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και στις δύο φορές που χρειάστηκε επενέβη σωτήρια. Εμφάνιση που ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ του Κροάτη τερματοφύλακα.

Λουκάς Βύντρα: Είχε αποστολή-βουνό (μαρκάρισμα Ροναλτίνιο) αλλά τα κατάφερε περίφημα. Χωρίς να καταφύγει σε αντιαθλητικό παιχνίδι περιόρισε τη δραστηριότητα του Βραζιλιάνου μάγου ενώ συμμετείχε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Φίλιππος Δάρλας: Απίστευτα ώριμη εμφάνιση για την εμπειρία του. Επαιξε σαν να είχε 30 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ψύχραιμος, γρήγορος και «καθαρός» στο παιχνίδι του. Ο Ρεχάγκελ (αν μείνει) θα πρέπει να τον τσεκάρει για την Εθνική.

Νασίφ Μόρις: Κλάση ο Νοτιοαφρικάνος. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού κατά την ταπεινή μας άποψη. Μία εμφάνιση που συνδύασε την αποτελεσματικότητα με την υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Ιγκόρ Μπίσκαν: Το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα του Μαλεζάνι. Παίζοντας για πρώτη φορά ως στόπερ στον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ καλός, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Στην ευκαιρία του αγώνα έκλεψε την μπουκιά μέσα από το στόμα του Ετό.

Φλάβιο Κονσεϊσάο: Μεστή εμφάνιση από το Βραζιλιάνο τη στιγμή που έπρεπε. Κράτησε την μπάλα, απέφυγε τα λάθη και βοήθησε πολύ με την εμπειρία του, κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μίκαελ Νίλσον: Χωρίς να φανεί πολύ, πρόσφερε βοήθειες στο Βύντρά ενώ έκανε και κάποιες πλαγιοκοπήσεις. Μπορεί να παίξει σαφώς καλύτερα.

Αντονι Σέριτς: Δεν βοήθησε ο Κροάτης αν και έδειξε να το θέλει πολύ. Εκανε πολλά λάθη, χρεώθηκε μία «κουτή» κίτρινη κάρτα, δεν πέρασε τις σέντρες που θα ήθελε.

Εζέκιελ Γκονζάλες: Είχε πάθος ο Αργεντίνος αλλά το παιχνίδι δεν το βγήκε. Δεν πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του αλλά και ο ίδιος δεν ανέλαβε τις πρωτοβουλίες που όλοι περίμεναν να πάρει.

Βαγγέλης Μάντζιος: Οσο είχε δυνάμεις, ταλαιπώρησε την άμυνα της Μπαρτσελόνα και κέρδισε πολλές μάχες. Επιθετικός με αντοχές αλλά και υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Σάντορ Τόργκελε: Ηταν μαχητικός ο Ούγγρος, έσπρωξε και σπρώχθηκε αλλά κοουράστηκε νωρίς. Στα αρνητικά η εμφανής δυσφορία του όταν αντικαταστάθηκε.

Σωτήρης Λεοντίου: Βοήθησε στην καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής και έπαιξε με άγνοια κινδύνου.

Δεν κρίνονται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Νόρντιν Βόουτερ.


Και δύο λόγια για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Αν και οι περισσότεροι παραξανεύτηκαν με τις επιλογές του (και ο γράφων μέσα σε αυτούς), ο Ιταλός κέρδισε το στοίχημα. Παρουσίασε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ρίσκαρε με τον Μπίσκαν και δικαιώθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK