Η κριτική των παικτών

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα χάθηκε στο τέλος για τον αυτόχειρα Ολυμπιακό. Και όμως, παρά την ισοπαλία, οι περισσότεροι παίκτες του έπιασαν καλή απόδοση.

Η κριτική των παικτών
Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα χάθηκε στο τέλος για τον αυτόχειρα Ολυμπιακό. Και όμως, παρά την ισοπαλία, οι περισσότεροι παίκτες του έπιασαν καλή απόδοση.

Αναλυτικά

Aντώνης Νικοπολίδης: Εκανε ότι μπορούσε. "Καθάρισε φάσεις" στον αέρα, απέκρουσε και πέναλτι μετά από πολύ καιρό. Δικαιούται τον τίτλο του διακριθέντα.

Τάσος Πάντος: Δεν απέφυγε τον χαρακτηρισμό του μοιραίου. Μέχρι την αποβολή ήταν καλός αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο έκανε ένα μάλλον αχρείαστο μαρκάρισμα και τα γκρέμισε όλα.

Ερόλ Μπουλούτ: Σταθερός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε με άνεση τη θέση και βοήθησε αρκετά, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα.

Γιώργος Ανατολάκης: Η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Επενέβη ουκ ολίγες φορές ενώ και στις προωθήσεις του απείλησε.

Γκάμπριελ Σούρερ: Στην πρώτη του φετινή του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ ως βασικός ήταν θετικός και ουσιαστικός. Η εμπειρία του τον βοήθησε να αποφύγει τα λάθη.

Γιάγια Τουρέ: Γέμισε τον χώρο του κέντρου, κράτησε την μπάλα, αλλά υπήρξαν στιγμές που του έλειψαν ουσία και η ομαδικότητα στο παιχνίδι του. Σαφώς έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις.

Iεροκλής Στολτίδης: Δεν ήταν ο γνωστός Στολτίδης. Ο Σόλιντ χρειάστηκε να του κάνει παρατηρήσεις για τις αμυντικές του επιδόσεις ενώ και στην επίθεση δεν βοήθησε. Χρεώνεται και το πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σκέλμπρεντ.

Ριβάλντο: Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού όσο είχε δυνάμεις. Είχε τρομερή διάθεση, σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ και πάνω σε αυτό το κακό τερέν βοήθησε τον Ολυμπιακό να βγει με αξιώσεις μπροστά.

Παντελής Καφές: Χάθηκε. Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του αγώνα να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Αρούνα Μπαμπακίντα: Είχε διάθεση και πάθος αλλά σπανίως κατάφερε να ολοκληρώσει προσπάθειες.

Ντάνι Γκαρσία: Πολύ καλός και ομαδικός ο Ισπανός φορ. Κέρδισε φάουλ, πάλεψε πολλές με δύο και τρεις αντιπάλους, βοηθούσε και πίσω. Στερήθηκε τον καλό παρτενέρ.

Γιάννης Οκκάς: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη όσο αγωνίστηκε.

Μίλος Μάριτς: Επαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK