Η Κριτική του Παναθηναϊκού

Σε ένα ματς το οποίο αν είχε πάρει ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε προκληθεί έκπληξη, οι "πράσινοι" αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με το βαρύ 3-0 στη πλάτη τους. Ως εκ τούτου, οι όποιες προσπάθειες για κριτική είναι το λιγότερο παρακινδυνευμένες.

Η Κριτική του Παναθηναϊκού

Σε ένα ματς το οποίο αν είχε πάρει ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε προκληθεί έκπληξη, οι "πράσινοι" αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με το βαρύ 3-0 στη πλάτη τους. Ως εκ τούτου, οι όποιες προσπάθειες για κριτική είναι το λιγότερο παρακινδυνευμένες.

Μάριο Γκαλίνοβιτς: Είχε μία σπουδαία επέμβαση αλλά και ένα λάθος που σπάνια κοστίζει, αυτό στο γκολ του Τσάνκο. Βαθμός: 6.

Φίλιππος Δάρλας: Αντιμετώπισε προβλήματα από τον Λάκη στο πρώτο μέρος, με τον αντίπαλό του να σκοράρει στην επανάληψη αλλά από θέση φορ. Τυπική εμφάνιση. Βαθμός: 6.

Μίκαελ Νίλσον: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού, αν και στο πρώτο μέρος είχε προβλήματα. Ίσως μπορεί κάποιος να του χρεώσει το ότι ο Γεωργέας έβγαλε τη σέντρα στο 1-0, δεν βρίσκει τον λόγο ο γράφων για να το κάνει. Βαθμός: 7.

Νασίφ Μόρις: Κανένα σοβαρό πρόβλημα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ή όποιον άλλο έβγαινε στον τομέα ευθύνης του αλλά μία... κάτι σαν κεφαλιά του Μπίσκαν ήταν αρκετή για να χαλάσει τη... συνταγή. Βαθμός: 6.

Ιγκόρ Μπίσκαν: Έγινε δίχως να ευθύνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής του 85ου λεπτού με την κεφαλιά που δεν έφτανε να πάρει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βαθμός: 6.

Φλάβιο Κονσεϊσάο: Το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα μάλλον του κόστισε κάτι παραπάνω σε δυνάμεις. Δεν ήταν κακός στα ανασταλτικά καθήκοντά του αλλά δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι. Βαθμός: 5.

Έκι Γκονζάλες: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρών – απών αλλά στην επανάληψη κατάφερε να απεμπλακεί από το στενό μαρκάρισμα του Τσάνκο. Δίχως βέβαια ουσιαστικό αποτέλεσμα. Βαθμός: 6.

Άντονι Σέριτς: Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν είχε την καλή απόδοση που συνήθιζε να πιάνει. Νωθρός. Βαθμός: 5.

Νόρντιν Βόουτερ: Ο αδύναμος κρίκος της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού. Έκανε ακόμη και τα πιο απλά πράγματα να φαίνονται βουνό. Βαθμός: 4.

Σάντορ Τόργκελε: Αγωνίστηκε στο κακό πρώτο μέρος της ομάδας του και δε μπήκε στο πνεύμα του αγώνα. Βαθμός: 5.

Φάνης Γκέκας: Είχε κατά κανόνα σωστές κινήσεις και στη μοναδική καθαρή ευκαιρία που έπεσε στα πόδια του πέτυχε γκολ. Άλλο που ο επόπτης Τσολακίδης… περί άλλων τύρβαζε. Βαθμός: 6.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Πολύ καλή η απόδοση του 24χρονου φορ. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, δεν βρέθηκε σε θέση βολής. Βαθμός: 6.

Εμάνουελ Ολισαντέμπε: Πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό. Θα μπορούσε να γίνει ήρωας όταν με ωραία κίνηση έφυγε σε θέση τετ α τετ. Το τελείωμα όμως τα χάλασε όλα. Βαθμός: 5.

News 24/7

24MEDIA NETWORK