Η La Liga θα χορηγήσει την ομάδα με το πιο μακρύ, το πιο τρελό, το πιο περίεργο όνομα

Η ομάδα με το μακρύτερο όνομα στην ιστορία του ποδοσφαίρου απέκτησε χορηγό και μάλιστα κολοσσό. Η La Liga μπήκε στη φανέλα της Clwb Pel Droed Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch Football Club.

England's Jude Bellingham reacts in front of referee Wilton Sampaio during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σοκαρισμένος AP

Γιορτή στη Βόρεια Ουαλία καθώς η ομάδα σύμβολο αυτή με το μακρύτερο όνομα στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα φορά στη φανέλα της το σήμα της La Liga. Οι Ισπανοί συμφώνησαν με τη διοίκηση της (κρατηθείτε) Clwb Pel Droed Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch Football Club και για ένα χρόνο θα είναι ο κεντρικός χορηγός της εμφάνισης.

Η παραπάνω ομάδα που εν συντομία λέγεται και Llanfairpwll αγωνίζεται στην 5η κατηγορία του ουαλικού πρωταθλήματος και το 2024 θα γιορτάσει τα 125 γενέθλιά της. Το γήπεδό της Clwb Pel Droed Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch Football Club έχει χωρικότητα 1000 ατόμων και ονομάζεται Eilian's Field.