Η Λάουρα Βοντόρα ήταν το πρόσωπο της κλήρωσης του Euro 2024

Η παρουσιάστρια της κλήρωσης του Euro 2024, Λάουρα Βοντόρα κέντρισε το ενδιαφέρον με την εκθαμβωτική της παρουσία. Έχει 410.000 followers στο Instagram.

Presenter Laura Wontorra speaks next to the tournament trophy during the soccer Europa Conference League draw in Istanbul, Turkey, Friday, Aug. 27, 2021. (AP Photo/Emrah Gurel)
Presenter Laura Wontorra speaks next to the tournament trophy during the soccer Europa Conference League draw in Istanbul, Turkey, Friday, Aug. 27, 2021. (AP Photo/Emrah Gurel) AP

Η Λάουρα Βοντόρα ήταν αυτή που χαιρέτισε παρευρισκόμενους και τηλεθεατές κατά το ξεκίνημα της κλήρωσης του Euro 2024. Η εντυπωσιακή Λάουρα είναι δημοσιογράφος σε μεγάλα Μέσ του εξωτερικού.

Το Instagram της εξίσου εντυπωσιακό με 410.000 followers. Η Λάουρα Βοντόρα συνηθίζει να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες οι οποίες κατακλύζονται από χιλιάδες likes και σχόλια.

Η 33χρονη Γερμανίδα είναι παρουσιάστρια μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων και όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια, υποστηρίζει την Βέρντερ Βρέμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τεν Χαγκ πάτησε το "go on holiday" για τον Χάρι Μαγκουάιρ

Εντυπωσιακό: Ο Ακάνζι της Σίτι είναι μία μαθηματική διάνοια

News 24/7

24MEDIA NETWORK