Η Λας Πάλμας βρήκε σούπερ ταίρι στον Αραούχο!

Η Λας Πάλμας δεν περιμένει μόνο την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην ΑΕΚ αλλά "ψήνει" και μεταγραφή φορ που θα προκαλέσει ντόρο!

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να αισθάνονται ευτυχισμένοι για το γεγονός πως εδώ και μερικούς μήνες απολαμβάνουν στην ομάδα τους τον Σέρχιο Αραούχο ωστόσο όλα δείχνουν πως μόνο με ένα θαύμα ο συγκεκριμένος παίκτης θα παραμείνει στην Ένωση αφού απαιτούνται πάνω από 8.000.000 ευρώ για να κλείσει το deal.

Στις 30 Ιουνίου λοιπόν λήγει ο δανεισμός και ο Αργεντινός στράικερ θα επιστρέψει στην ομάδα της Primera Division και σε περίπτωση που οι Ισπανοί θελήσουν να τον κρατήσουν, είναι πιθανό να έχει για συμπαίκτη κάποιον που κάνει "γκελ" στο φίλαθλο κοινό εδώ και αρκετά χρόνια.

Nice's forward Mario Balotelli, left, and Nice's midfielder Younes Belhanda, during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli, left, and Nice's midfielder Younes Belhanda, during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Αυτός είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cope" να αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Λας Πάλμας έχει ήδη προτείνει στον "Super Mario" συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν για δεύτερη σεζόν, ελπίζοντας να τον δελεάσει για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός εμφανίζεται φέτος αναγεννημένος στην Νις ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου, με τον τεχνικό της ομάδας της Νίκαιας Λουσιέν Φαβρ να δηλώνει πρόσφατα πως "δεν είμαι σίγουρος πως ο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στην Ligue 1".

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του στην ΑΕΚ, αν ο Μπαλοτελί αποκτηθεί και θεωρηθεί ότι υπάρχει πληρότητα στη γραμμή κρούσης της Λας Πάλμας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK