Η Λειψία τον πήρε σε τιμή ευκαιρίας και αυτός "οργιάζει" και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Άλλα δύο γκολ με τη φανέλα της εθνικής Σλοβενίας σημείωσε ο Μπένζαμιν Σέσκο στην αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Bayern's Noussair Mazraoui, right, challenges Leipzig's Benjamin Sesko during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μπένζαμιν Σέσκο με τη φανέλα της Λειψίας AP

Πώς η Λειψία πέτυχε λίρα εκατό που έβγαλε 24.000.000 ευρώ από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν σταματάει να αποδεικνύει ο Μπένζαμιν Σέσκο.

Ο Σλοβένος φορ έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ με την παρουσία του τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Σέσκο έχει καταφέρει ήδη στις πρώτες του 10 παρουσίες με τη φανέλα της Λειψίας να σημειώσει 5 γκολ ενώ και με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας έχει 3 γκολ και 2 ασίστ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας, χωρίς μάλιστα στο ένα εξ αυτών να λάβει μέρος.

Θυμίζουμε πως ο Σέσκο είναι μόλις 20 ετών και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη Σάλτσμπουργκ, ομάδα από την οποία και τον αγόρασε η Λειψία.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ πλην Σάντσο, Μαγκουάιρ βάζει πωλητήριο και σε άλλο αστέρι που "χρυσοπλήρωσε"

Ο Βινίσιους αποκάλυψε ότι δεν ήξερε τον Μπέλιγχαμ αλλά εφάρμοσε το "ειδικό σχέδιο" Καμαβινγκά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς διάλεξαν, επιτέλους, αγοράστη, ποιες οι λεπτομέρειες του deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK