Η λίστα των "δράκων" στη διάθεση του ΠΑΟΚ

Μια από τις μεταγραφικές λίστες που έφτασε στα γραφεία της Τούμπας αφορά τους παίκτες που ανήκουν στην Πόρτο κι αγωνίζονται “διάσπαρτοι” είτε σε συλλόγους εντός Πορτογαλίας είτε ανά την Ευρώπη.

Η λίστα των "δράκων" στη διάθεση του ΠΑΟΚ

Οι “δράκοι” παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές τους και όταν διαπιστώνουν πως κάποιοι από αυτούς δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που έχουν δοθεί, επανεξετάζουν την περίπτωση των δανεισμών τους και τους… ρίχνουν εκ νέου στην αγορά.

Και οι ασπρόμαυροι έχουν τις καλύτερες... αναμνήσεις από τις παλαιότερες επιλογές τους από την Πόρτο, καθώς από τα… αζήτητα των "δράκων" είχαν αποκτήσει τον Άλβεζ Λίνο ενώ από την λίστα των δανεικών της είχαν πάρει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει μια κοινή, καταλυτική, λεπτομέρεια που ακούει στο όνομα... (Φερνάντο) Σάντος!

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και μετά από μια πρώτη…”ανάγνωση” της λίστας από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει προκύψει κάποια περίπτωση που να ξεχωρίζει και να τους κάνει... γκέλ. Αν και η συγκεκριμένη λίστα πιθανότατα να αλλάξει στις αρχές του χρόνου, όταν δηλαδή η Πόρτο θα έχει ολοκληρώσει το δικό της σκάουτινγκ για να καταλήξει στο αν θα καλέσει πίσω κάποιους από τους παίκτες που είναι δανεικοί.

Για την ιστορία, στη λίστα των δανεικών της Πόρτο βρίσκεται και ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος είχε απασχολήσει τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ τον Ιανουάριο του 2014, με τον Λιθουανό στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να "ψάχνεται" για τον παίκτη όταν εκείνος “έβγαζε μάτια” με την φανέλα της Λοριάν(σεζόν 2013-14). Με τους Γάλλους να μην μπαίνουν ούτε καν σε διαδικασία για ραντεβού με ομάδα, εφόσον αυτή δεν ξεκινούσε από τα 2,5 εκ. Ευρώ. Η Πόρτο τελικά τον είχε αποκτήσει τον Αύγουστο του 2014 έναντι 3,5 εκ. Ευρώ. Και τον περασμένο καλοκαίρι τον δάνεισε στην Μπεσίκτας με ενοίκιο 2,5 εκατ. ευρώ ενώ η τωρινή χρηματιστηριακή αξία του διεθνή Καμερουνέζου φόρ ανέρχεται στα 10 μύρια!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK