Η Λίβερπουλ απαντάει στην Τσέλσι με αστρονομική πρόταση στον διακαή πόθο του Ποτσετίνο

Πρόταση για την απόκτηση του Μοϊσές Καϊσέδο φέρεται πως θα καταθέσει στην Μπράιτον η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Ματ Λόου.

Ecuador's Moises Caicedo reacts after the World Cup group A soccer match between the Netherlands and Ecuador at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Μοϊσές Καισέδο στην αναμέτρηση του Εκουαδόρ με την Ολλανδία AP

Άμεση φέρεται πως είναι η απάντηση της Λίβερπουλ στο χουνέρι που της έκανε η Τσέλσι με την πρόταση που κατέθεσε για την απόκτηση του πρώτου στόχου του Κλοπ για τη μεσαία γραμμή, Ρομέο Λάβια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της Telegraph, Ματ Λόου, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται καταθέσει πρόταση λίγο πάνω από τα 90.000.000 ευρώ για την αγορά του Μοϊσές Καϊσέδο, ξεπερνώντας αυτή της Τσέλσι.

Θυμίζουμε πως η Μπράιτον φέρεται πως ζητά για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 115.000.000 ευρώ, ποσό πάντως που προς το παρόν δεν φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει η Μπράιτον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Καϊσέδο φέρεται πως προτιμά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, η οποία έκλεισε και τον Τάιλερ Άνταμς από την Λιντς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα! Τα βρήκε με Τότεναμ η Μπάγερν, κάνει δεύτερες σκέψεις ο Κέιν

Απαράδεκτος Γκρίλις: Εμπόδισε την διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες για να παρκάρει την λαμποργκίνι του

Ο Κελαϊφί κάνει χουνέρι επιπέδου Εμπαπέ στον Βεράτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK