Η Λίβερπουλ έβγαλε δική της εκδοχή 'The Office'

Το 'team meeting' θα μπορούσε να είναι πιλότος τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστές παίκτες της Λίβερπουλ. Γιατι όταν έχεις σχεδόν 'κλειδώσει' το πρωτάθλημα, μπορείς και να δοκιμάσεις και την τύχη σου στην κωμωδία.

O Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο Τζέιμς Μίλνερ και ο Τζόρνταν Χέντερσον πανηγυρίζουν σε στιγμιότυπο από πρόσφατη νικηφόρα αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουλβς
O Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο Τζέιμς Μίλνερ και ο Τζόρνταν Χέντερσον πανηγυρίζουν σε στιγμιότυπο από πρόσφατη νικηφόρα αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουλβς AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στην αρχή, ήταν 6 παίκτες της Λίβερπουλ. Οι Άντι Ρόμπερτσον, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ντέγιαν Λόβρεν, Ζοέλ Ματίπ και Κέρτις Τζόουνς, μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον βρέθηκαν σε μια αίθουσα meeting του 'Άνφιλντ'. Ο στόχος δεν ήταν να βρεθεί κάποια στρατηγική αντεπίθεσης ώστε να καταλήξει το φετινό πρωτάθλημα στο 'Λιμάνι', αυτός ο στόχος έχει σχεδόν κατακτηθεί. Οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν σε ένα 'creative meeting' ώστε να γεννήσουν δημιουργικές ιδέες για ένα προιόν με βάση το γάλα καρύδας. Ο Φιρμίνιο είναι -εντελώς- στον κόσμο του, ο Χέντερσον προσπαθεί να συντονίσει την κατάσταση (εντελώς αποτυχημένα), ο Λόβρεν βαριέται απεριγραπτα και οι Ματίπ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς είναι οι δημιουργικές 'δυνάμεις' της συνάντησης, που προσπαθούν να γεννήσουν σλογκαν για το προιόν, που ενίοτε καταλήγουν να αναφέρονται σε τελείως άσχετα πράγματα. Πάρτε ένα δείγμα:

(Ματίπ) Ξέρετε ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από πτώση καρύδας, παρά από επίθεση καρχαρία, κάθε χρόνο;

(Χέντερσον) Ευχαριστούμε για την (άχρηστη) πληροφορία Ζοέλ! Κερτ, έχεις κάποια ιδέα για το προιόν;

(Τζόοουνς) Ναι, έχω! Φανταστείτε έναν νέο ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και με πλασέ, να βάζει γκολ!

(Χέντερσον) Δηλαδή, αυτό που θέλεις να πεις είναι ότι θέλεις να δείξουμε το γκολ σου;

(Τζόουνς)  Ναι, αλλά αντί για μπάλα, θα βάλουμε μια καρύδα!

.....

Εμπαπέ ή Χάαλαντ; Ποιος είναι καλύτερος; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK