Η Λίβερπουλ κοιτάζει τον σταρ της Μπάγερν, αυτός όμως καλοβλέπει Ρεάλ και Σίτι

Εάν ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχωρήσει από την Λίβερπουλ τότε οι Κόκκινοι θα κινηθούν για τον διάδοχό του. Ένας παίκτης της Μπάγερν βρίσκεται ψηλά στη λίστα ωστόσο ο ίδιος κοιτάζει προς Μαδρίτη και Μάντσεστερ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Πολλά ακούγονται τους τελευταίους μήνες για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Λίβερπουλ, όπως πολλά ακούγονται και γράφονται για τους υποψηφίους διαδόχους του. Ένας εξ αυτών -σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ- είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο προαναφερθέντας ρεπόρτερ αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως οι Κόκκινοι εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού παίκτη και τον έχουν αναγάγει σε top υποψήφιο εάν το 2024 ο Φαράω πει "αντίο" στο Άνφιλντ. Βέβαια, ο Πλέτενμπεργκ αναδεικνύει κι άλλες πτυχές της υπόθεσης.

Σε πρώτη φάση ότι ο Μουσιάλα δεν σκέφτεται να φύγει από την Μπάγερν και το σενάριο μεταγραφής του στην Λίβερπουλ είναι δύσκολο. Δευτερευόντως ο Πλέτενμπεργκ σημείωσε ότι αν πραγματικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θελήσει να φύγει από την Βαυαρία τα επόμενα χρόνια, τότε οι δύο ρεαλιστικές επιλογές για εκείνον θα ήταν οι εξής: Ρεάλ και Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK