Η Macron θα ντύνει τον Αστέρα Τρίπολης από τη νέα σεζόν

Σε συμφωνία με τη γνωστή ιταλική αθλητική εταιρεία Macron ήρθε ο Αστέρας, παιρνώντας σε νέα εποχή. Τέλος εποχής μετά από πέντε χρόνια για τη Nike, με την νέα εταιρεία να ντύνει τους "Αρκάδες" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η Macron θα ντύνει τον Αστέρα Τρίπολης από τη νέα σεζόν

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης MACRON.

Η MACRON είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ένδυσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεγάλες συμφωνίες που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Τα προϊόντα MACRON χαρακτηρίζονται από την ιταλική φινέτσα και την ποιότητα υψηλού επιπέδου που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά από το 1971.

Η ατζέντα της MACRON συμπεριλαμβάνει μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Λάτσιο και η Κρίσταλ Πάλας αλλά και ομάδες που συμμετέχουν σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως η Premiership, η Serie A και η Primera Division.

Ο τρόπος που η MACRON προσέγγισε τον ΑΣΤΕΡΑ και οι υψηλές παροχές που προσέφερε, όπως η δημιουργία φανέλας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ομάδα μας, ήταν οι βασικοί λόγοι ολοκλήρωσης μιας πολύ συμφέρουσας συμφωνίας για το σύλλογο μας.

"Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το νέο μας μέλος από τη Super League", δήλωσε ο Gianluca Pavanello, CEO της MACRON και συμπλήρωσε:"Είναι δεδομένο ότι οι σχεδιαστές μας, οι οποίοι βρίσκονται σε στενή και καθημερινή συνεργασία με τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ, θα δημιουργήσουν μια σειρά ρούχων και εμφανίσεων για την οποία ο σύλλογος και οι φίλαθλοι του θα είναι περήφανοι".

Για ακόμη μία φορά η MACRON επιβεβαίωσε την ηγετική της παρουσία στην παγκόσμια αγορά των χορηγιών στο αθλητικό κομμάτι. Για τη MACRON αθλητισμός σημαίνει προσπάθεια, ιδρώτας, θέληση. Το μότο "Δούλεψε σκληρά, Παίξε ακόμη πιο σκληρά" πέρα από φιλοσοφία της MACRON περικλείει και τα θέλω των ομάδων και των αθλητών/τριών που συνεργάζεται η ιταλική εταιρεία και σχεδιάζει για αυτούς προϊόντα υψηλής ποιότητας.

"Κάθε νέα συμφωνία αποτελεί και μια νέα πρόκληση. Η έναρξη της συνεργασίας με τη MACRON δίνει νέο αέρα στον ΑΣΤΕΡΑ. Η αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας για να εντάξουν τον ΑΣΤΕΡΑ στις ομάδες που ντύνουν, όπως και η υψηλή ποιότητα προϊόντων, ήταν οι βασικοί λόγοι θετικής εξέλιξης των διαπραγματεύσεων με τη MACRON. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ευχόμαστε μαζί να πετύχουμε σπουδαία πράγματα",δήλωσε ο αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής του Αστέρα, Δημήτρης Κενές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK