Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρπάζει τον 17χρονο φορ των +600 γκολ από τη Σίτι

Σε ηλικία 11 ετών άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την συμπολίτισσα Σίτι για 15000 ευρώ. Μετά από 6 χρόνια και περισσότερα από 600 γκολ, ο Τσάρλι ΜακΝιλ ετοιμάζεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρπάζει τον 17χρονο φορ των +600 γκολ από τη Σίτι

Το όνομα του Τσάρλι ΜακΝιλ δεν είναι ευρέως γνωστό στους ποδοσφαιρόφιλους της ηπείρου. Φυσιολογικό, καθώς πρόκειται για έναν 17χρονο επιθετικό που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία 6ετία. Δεν είναι όμως μια ακόμη περίπτωση παίκτη που προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Με περισσότερα από... 600 γκολ στο ενεργητικό σε επίπεδο τμημάτων υποδομης, ο ΜακΝιλ απέχει πολύ από έναν νορμάλ νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Έχει τη στάμπα του wonderkid και μένει να φανεί αν στο μέλλον θα την δικαιώσει.

Για την ώρα έχει να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του. Ή καλύτερα το ίδιο δρομολόγιο αλλά σε αντίθετη κατεύθυνση. Ο ΜακΝιλ άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την συμπολίτισσα Σίτι στα 11 του χρόνια, μια μεταγραφή που κόστισε στους 'πολίτες' μόλις 15000 ευρώ. Στα 17 του πλέον, ο διεθνής (U-15, U-16) στράικερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Old Trafford, καθώς αρνήθηκε το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μάντσεστερ Σίτι και αποδέχθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ για μια νέα συνεργασία.

Ο ΜακΝιλ δεν είχε πολλές συμμετοχές στην U-18 των 'πολιτών', έτσι αποφάσισε να μείνει ελεύθερος με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ωστόσο από τη στιγμή που έκλεισε τα 17 του χρόνια μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Σίτι. Η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τους 'πολίτες' σε ένα ποσό μόλις 800.000 ευρώ, που μπορεί να φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ μέσα από μπόνους, με την Σίτι να διατηρεί και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Έτσι ο ΜακΝιλ, οπαδός της Γιουνάιτεντ από την παιδική του ηλικία, θα κάνει παρέα στις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις των 'κόκκινων διαβόλων' που αφορούν τα τμήματα υποδομής. Ήδη στο Old Trafford βρίσκονται οι Ισπανοί Αλεχάντρο Γκαρνάσο, Μαρκ Χουράδο, Άλβαρο Φερνάντες, που αποκτήθηκαν από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, ενώ εγχώριες προσθήκες αποτελούν οι Άιζακ Χάνσεν-Άροεν, Τζο Χάγκιλ, Λόγκαν Πάι και Ράντεκ Βίτεκ. Σε αυτούς πλέον θα προστεθεί ο 17χρονος φορ των +600 γκολ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK