Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αρπάξει τον Όλμο από τα χέρια της Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, παίρνοντάς τον από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, η οποία τον θεωρεί κλεισμένο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αρπάξει τον Όλμο από τα χέρια της Μπαρτσελόνα
© 2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Ντάνι Όλμο θεωρείται ένας από τους κύριους στόχους της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής "El Nacional" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απλώσει τα δίχτυα της προς τον μεσοεπιθετικό της Λειψίας.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή, ωστόσο ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στους μπλαουγκράνα, με τους οποίους ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι Καταλανοί ωστόσο ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, έχοντας βολιδοσκοπήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στη Σίτι. Αυτό δυσαρέστησε το περιβάλλον του Όλμο, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει την Μπαρτσελόνα, ενεργοποιώντας την επιλογή των κόκκινων διαβόλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί πολύ με τους "ταύρους" λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε. Συνολικά έχει αγωνιστεί έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό μόλις μια ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK