Η Μάντσεστερ πέταξε... εκατομμύρια για έναν γκολκίπερ που δεν θα παίξει ποτέ!

Ο Λι Γκραντ δεν ήταν αυτός που θα περίμεναν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ για τη θέση του τερματοφύλακα. Δείτε πόσα χρήματα σπατάλησαν οι "κόκκινοι" διάβολοι" για να φέρουν στο "Όλντ Τράφορντ" έναν γκολκίπερ που δεν πρόκειται να... βγάλει τα λεφτά του!

Η Μάντσεστερ πέταξε... εκατομμύρια για έναν γκολκίπερ που δεν θα παίξει ποτέ!
ΑΡ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν ακριβώς αυτό το νέο που θα ήθελαν ν' ακούσουν οι οπαδοί της, αφού είχαν αρχίσει να ακούγονται μουρμούρες πριν καν ανακοινωθεί.

Πόσο μάλλον τώρα που ο 35χρονος Λι Γκραντ αποτελεί και επίσημα... κομμάτι του παζλ των "κόκκινων διαβόλων" για την νέα σεζόν.

Την απόκτησή του εισηγήθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τον προορίζει ως τρίτη επιλογή στην ιεραρχία, πίσω απ' τους Ντε Χεα και Ρομέρο.

Ούτως ή άλλως και την περασμένη σεζόν ο πρώην τερματοφύλακας της Στόουκ πραγματοποίησε μόλις πέντε συμμετοχές, τρεις στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Αυτό που ξένισε τους περισσότερους οπαδούς και τους έκανε να αναφωνήσουν " μα καλά δώσαμε τόσα πολλά χρήματα γι' αυτόν", ήταν τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει έναν κίπερ που δεν πρόκειται να δει αποστολή ούτε με το κιάλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK