Η Μάντσεστερ Σίτι πληρώνει +50 εκατ. ευρώ για Πορτογάλο μέσο έκπληξη

Κίνηση έκπληξη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος κλείνει αμυντικό χαφ από τους Γουλβς και πληρώνει over 50 εκατ. ευρώ για το deal. Αρνητική η πρώτη απάντηση της Γουλβς.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench ahead of the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Νέο αίμα στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι καθώς οι Πολιτές τα έχουν βρει σε όλα με τον Ματέους Νούνιες. Ο Πορτογάλος (σ.σ. γεννημένος στην Βραζιλία) των Γουλβς συμφώνησε με τους Πολίτες και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το ΟΚ η ομάδα του για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο διεθνής Τύπος θεωρούσε πως το deal θα προχωρήσει χωρίς κραδασμούς στην πορεία του καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης πληρώνουν 50.000.000 ευρώ συν τα μπόνους για να πείσουν τους λύκους για τη συγκατάθεσή τους.Κάτι τέτοιο όμως δεν φέρεται πως ισχύει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ρομάνο, η Γουλβς απέρριψε την πρώτη πρόταση της Σίτι και ζητάει περισσότερα χρήματα για να πει το "ναι" στην παραχώρησή του.

Θυμίζουμε πως ο Νούνιες είχε μετακομίσει από την Λισαβόνα (Σπόρτινγκ) στην Αγγλία το '22 αντί 45.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι θαυμαστής των ικανοτήτων του 24χρονου διεθνή με την Πορτογαλία και γι' αυτό ζήτησε να τον έχει στην ομάδα αρχής γενομένης από τη σεζόν 23/24.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK