Η Marca αφιέρωσε το πιο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο δίνοντας εντολή στη Ρεάλ για Ράμος

Η Marca, σε μία απονενοημένη απόπειρα να κατευθύνει την κατάσταση εκεί που επιθυμεί η ίδια, έβαλε τα μεγάλα μέσα και όλη τη φαντασία των γραφιστών της, ετοιμάζοντας ένα εκπληκτικό πρωτοσέλιδο για τους λόγους που πρέπει ο Σέρχιο Ράμος να παραμείνει στη Ρέαλ.

Ο Σέρχιο Ράμος προσεύχεται κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, που έγινε την 3η μέρα του 2020. Σήμερα αυτή η στάση προσοχή εκφράζει τους περισσότερους πολίτες της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης
AP PHOTOS/MANU FERNANDEZ

Το ζήτημα της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ μοιάζει πιο σημαντικό ακόμα και από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου. Οι 'μερένγκες' βρίσκονται πίσω τόσο στη βαθμολογία της Primera Division όσο και σε εκείνη του ομίλου τους στο Champions League, όμως η παραμονή ή όχι του αρχηγού παρουσιάζεται πιο ψηλά στην ιεράρχηση της καθημερινότητας.

Πώς να μην είναι, όταν με τον Ράμος παρόντα, η Ρεάλ έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, 2 κύπελλα, 4 supercopa και 3 Super Cup Ευρώπης;

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πρωταθλητές Ισπανίας οφείλουν να κρατήσουν τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό τους. Η Marca, η κορυφαία εφημερίδα σε κυκλοφορία στην Ισπανία και φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ, εξάντλησε κάθε ίχνος φαντασίας και έμπνευσης για να αφιερώσει ένα εξαίσιο πρωτοσέλιδο στον Ράμος και τους υπόλοιπους 99 λόγους που πρέπει να μείνει στον σύλλογο και να τελειώσει εκεί την καριέρα του.

Η Marca αφιέρωσε το πιο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο δίνοντας εντολή στη Ρεάλ για Ράμος


Το συμβόλαιο του Ράμος εκπνέει στις 30 Ιουνίου και η υπόθεση έχει περάσει από 40 κύματα το τελευταίο διάστημα. Αρχικά υπήρχε απόσταση και όλα έδειχναν ότι το 'διαζύγιο' ήταν θέμα χρόνου, αλλά στις αρχές Νοεμβρίου το κλίμα αντιστράφηκε και σύσσωμος ο Τύπος έκανε λόγο για προφορική συμφωνία επέκτασης για 2 χρόνια.

Η Ρεάλ επιθυμεί να μειώσει το μπάτζετ της, ύστερα από την απώλεια 190.000.000 ευρώ μέσα στο έτος λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού και ήδη ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει συμφωνήσει σε μείωση του μισθού του κατά 10%. Μειωμένο μισθό πρότεινε ο σύλλογος και στον αρχηγό, ο οποίος το 2020-2021 θα εισπράξει 20.000.000 ευρώ χάρη στο κλιμακωτό συμβόλαιό του.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, τα ΜΜΕ γράφουν ότι οι δύο πλευρές απομακρύνθηκαν ξανά. Η επέκταση δεν έχει υπογραφεί και πριν καν το παιχνίδι με τη Σαχτάρ και την ήττα που έβαλε σε αγωνιστικούς μπελάδες τη Ρεάλ κυκλοφορούσε η είδηση πως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να φύγει ο Ράμος, παρά να μείνει.

Ίσως γι' αυτό η Marca, σε μία απονενοημένη απόπειρα να κατευθύνει την κατάσταση εκεί που επιθυμεί η ίδια, έβαλε τα μεγάλα μέσα και όλη τη φαντασία των γραφιστών της, ετοιμάζοντας αυτό το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK