Η Marca "έδωσε ρέστα" με το πρωτοσέλιδο για Ρονάλντο!

Η Ρεάλ αρχίζει την περιπέτεια στην Πριμέρα Ντιβισιόν κόντρα στην Χετάφε και η Marca βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τονίσει την απουσία του... Ρονάλντο από το ρόστερ της (PHOTOS).

In this photo taken with slow shutter speed, Juventus' Cristiano Ronaldo, right, and Miralem Pjanic, warm up prior to the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
In this photo taken with slow shutter speed, Juventus' Cristiano Ronaldo, right, and Miralem Pjanic, warm up prior to the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έχουν περάσει 40 ημέρες από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουβέντους (10/7) "υποχρεώνοντας" τους Τορινέζους να δώσουν πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο η Ρεάλ εξακολουθεί να ζει στον αστερισμό του Πορτογάλου.

Εννέα χρόνια άλλωστε ήταν το πρώτο βιολί στο "Μπερναμπέου" και απόψε το βραδυ που η ομάδα του Λοπετέγκι ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος υποδεχόμενη την Χετάφε, αρκετοί είναι εκείνοι που θα νιώσουν άβολα με την απουσία του "CR7" από το χορτάρι.

Ενόψει μάλιστα αυτής της αμήχανης στιγμής, η "Marca" φρόντισε να καταδείξει το τεράστιο κενό που έχει αφήσει πίσω του ο 33χρονος άσος με ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο: στο κέντρο μεγάλη φωτογραφία του Ρονάλντο, αριστερά η προαναγγελία του ματς της Ρεάλ και δεξιά αναφορά στην πρεμιέρα του με την Γιουβέντους και τίτλος ο εξής:

Η Marca "έδωσε ρέστα" με το πρωτοσέλιδο για Ρονάλντο!

"Χρονιά Πρώτη, χωρίς τον CR7". Την ίδια ώρα, ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας φιγουράρει και στα πρωτοσέλιδα των "Gazzetta dello Sport" και "Tuttosport" παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε να συνδυάσει το επίσημο ντεμπούτο του με τους "μπιανκονέρι" με γκολ.

"Γιούβε και CR7: ο νόμος των πρωταθλητών", τιτλοφορείται η πρώτη ενώ η δεύτερη αναφέρει: "CR7 και Γιούβε: τα μάτια της τίγρης".

Η Marca "έδωσε ρέστα" με το πρωτοσέλιδο για Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK