Η Marca φόρεσε... πανοπλία σε Ράμος, Μαρσέλο και Πέπε

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε πολλούς καλούς αμυντικούς να τιμούν τη φανέλα της στα 114 χρόνια ζωής της όμως η τριπλέτα των Ράμος-Μαρσέλο-Πέπε έχει κάτι που τους κάνει μοναδικούς.

Η Marca φόρεσε... πανοπλία σε Ράμος, Μαρσέλο και Πέπε

Οι Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Μαρσέλο έχουν την τιμητική τους στη σημερινή "Marca" καθώς αμφότεροι απεικονίζονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ως... αρχαίοι πολεμιστές που κρατούν πανοπλία ως σύγχρονοι υπερασπιστές της εστίας των "μερένγκες".

Η Marca φόρεσε... πανοπλία σε Ράμος, Μαρσέλο και Πέπε

Ο λόγος που το μαδριλένικο μέσο έφτιαξε τη συγκεκριμένη συλλεκτική φωτογραφία (ο Ράμος απεικονίζεται μάλιστα να κρατάει και τρίαινα) είναι πως και οι τρεις τους μετρούν πλεόν 10 σεζόν μαζί στην Ρεάλ, γεγονός που τους κάνει την μακροβιότερη αμυντική τριπλέτα στην 114χρονη ιστορία του συλλόγου.

Ο Πέπε έφτασε στο "Santiago Bernabeu" το καλοκαίρι του 2007, έξι μήνες μετά την άφιξη του Μαρσέλο και δύο χρόνια από τη μεταγραφή του Ισπανού από την Σεβίλλη στην Ρεάλ, και πλέον αυτή η τριπλέτα ανέβηκε στην κορυφή αφήνοντας στη 2η θέση τους Φερνάντο Ιέρο, Μανουέλ Σαντσίς και Τσέντο που συνυπήρχαν από το 1989-90 μέχρι το 1997-98.

Η Marca φόρεσε... πανοπλία σε Ράμος, Μαρσέλο και Πέπε

Η περίπτωσή τους είναι μάλιστα ιδιαίτερη αφού όλοι τους σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ενώ δεν αποκλείεται να κάτσουν ακόμα περισσότερα χρόνια μαζί: Ράμος και Μαρσέλο έχουν συμβόλαια ως το 2020 ενώ το συμβόλαιο του Πέπε εκπνέει το 2017 αλλά υπάρχει θετική διάθεση από τον παίκτη και την Ρεάλ για απέκταση της συνεργασίας.

24MEDIA NETWORK