Η μεγάλη φουρνιά του "Γηραιού"

Η μεγάλη φουρνιά του "Γηραιού"

Hρακλής

Από νιάτα στον Ηρακλή άλλο τίποτα. Ο Κωφίδης έχει την τύχη αλλά και την ευθύνη να διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό μέλλον μία χρυσής γενιάς που αναμφισβήτητα μπορεί να δώσει πολλά στο "Γηραιό" και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηδη πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη καθιερωθεί.


1. Χαράλαμπος Περπερίδης

Ημερομηνία γέννησης: 29/04/1986
Θέση: Αμυντικός

Ο Δραμινός αμυντικός είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης. Εχει παίξει στις Εθνικές Παίδων και Νέων, είναι μόλις 19 χρονών αλλά από πέρυσι έχει πάρει μυρωδιά μεγάλων αγώνων. Φέτος έχει παίξει σε ένα ματς και δείχνει ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σάββα Κωφίδη.


2. Γρηγόρης Παπαζαχαρίας:

Ημερομηνία γέννησης: 20-3-1985
Θέση: Αμυντικός

Σε αντίθεση με τον Περπερίδη, ο Παπαζαχαρίας συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Κωφίδη. Εσχάτως έγινε και μέλος της Εθνικής Ελπίδων ενώ έχει συμμετάσχει και στην ομάδα Νέων του Ηρακλή. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 17 ματς και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Φέτος το αποδεικνύει και πάλι, έστω και αν ο Ηρακλής δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

3. Kώστας Στεφανής

Ημερομηνία γέννησης: 11/04/1984
Θέση: Δεξί μπακ

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν. Εχει περάσει από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού, πριν καταλήξει στην Παναχαϊκή. Τα οικονομικά προβλήματα των Πατρινών χάρισαν στο "Γηραιό" την ευκαιρία να αποκτήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο του 2004 σχεδόν τζάμπα. Πρόκειται για έναν αξιόλογο παίκτη που το διακρίνει το μεγάλο πάθος. Φέτος είχε έναν τραυματισμό αλλά επανήλθε για να διεκδικήσει τη θέση του στην εντεκάδα. Πέρυσι έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος.

4. Παναγιώτης Λαγός

Hμερομηνία λήξης: 18/07/1985
Θέση: Μεσοεπιθετικός

Πλούσιο το ταλέντο του 20χρονου παίκτη του Γηραιού. Το έχει αποδείξει πολλάκις και σε αγώνες του Ηρακλή και της Εθνικής Ελπίδων. Καλές κινήσεις, δυνατό αριστερό πόδι και αυξημένη αίσθηση του γκολ χαρακτηρίζουν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Προόδου Αδάμ. Πέρυσι έπαιξε σε 25 ματς, φέτος έχει ήδη 6 συμμετοχές. Είναι πλέον ένας έτοιμος παίκτης.

5. Kώστας Διαμαντίδης

Ημερομηνία γέννησης:19/03/1985
Θέση: Μέσος

Προέρχεται από την ερασιτεχνική ομάδα του Ηρακλή ενώ πιο πριν έπαιξε σε Προοδευτική Τούμπας και ΠΑΟ Διοικητηρίου. Δειλά-δειλά πέρυσι και πρόπερσι άρχισε να συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί καθώς ο Ηρακλής διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες στη θέση του.

6. Kώστας Καπετάνος

Ημερομηνία γέννησης: 27/10/1984
Θέση: Μέσος

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Καπετάνου βρίσκεται ανάμεσα στους νεαρούς παίκτες που ο Σάββας Κωφίδης εμπιστεύεται συχνά. Με συνολικά 32 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 3 γκολ μπορεί να ισχυριστεί ότι πλέον δεν είναι εντελώς άπειρος. Δεν έχει βέβαια τα σωματικά προσόντα του αδερφού του, παίζουν όμως και σε διαφορετική θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK