Η μεγάλη μάχη Ανσαριφάρντ-Σωτηρίου

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στον Καρίμ Ανσαριφάντ και το ίδιο κάνει και στην υπόθεση του Πιέρου Σωτηρίου, θέλοντας να... πετάξει το μπαλάκι στις δυο πλευρές.

Η μεγάλη μάχη Ανσαριφάρντ-Σωτηρίου
sotiriou ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ασπρόμαυροι έχουν γνωστοποιήσει στην πλευρά του Ιρανού τα οικονομικά δεδομένα της προσφοράς τους, και το ίδιο κάνουν και στην πλευρά του Πιέρου Σωτηρίου, με το σημερινό ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στη Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μια πρώτη ερώτηση στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και δεν είχε λάβει ξεκάθαρη απάντηση, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Ανσαριφαρντ και τον Πανιώνιο. Πλέον, με τον χρόνο να πιέζει, και τους επιθετικούς του Δικεφάλου του βορρά να παραμένουν “άσφαιροι” ο Λούμπος Μίχελ πήρε πρωτοβουλία και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την στάση του ΠΑΟΚ σε κάθε μια από τις πλευρές. “Τόσα είναι για την ομάδα, τόσα για τον παίκτη. Θέλουμε απάντηση άμεσα” είναι σε...μέσες - άκρες αυτό που συμβαίνει.

Για τον Ανσαριφάρντ δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιο ταξίδι, καθώς σύμωνα με πληροφορίες οι ασπρόμαυροι απλά “υπενθύμησαν” στην πλευρά του παίκτη την προσφορά τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει, ειδικά σε περίπτωση που αυτή η πρόταση χρησιμοποιηθεί ως... δόλωμα προς άλλες κατευθύνσεις.

Για τον Σωτηρίου, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είχε ρωτήσει και αρχικά διαπίστωσε του Κύπριους να κινούνται περίπου όπως οι Νεοσμυρνιώτες, καθώς, δεν απάντησαν στον ΠΑΟΚ και λίγες ημέρες μετά την δική τους ερώτηση, είδαν το όνομα του Σωτηρίου να “παίζει” για τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από τους δυο, ο Σωτηρίου δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ λόγω της παρουσίας του στη διοργάνωση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK