Η μεγαλύτερη φαν του Μουρίνιο έκανε τατουάζ τους λάθος Σπερς

Σπιρούνια του Λονδίνου ή Σαν Αντόνιο Σπερς; Αυτή η φαν κατάφερε να ενώσει δυο τελείως διαφορετικούς κόσμους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, προπονητής της Τότεναμ, χαμογελάει πριν από τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπόρνμουθ, στο Λονδίνο..
Ο Ζοζέ Μουρίνιο, προπονητής της Τότεναμ, χαμογελάει πριν από τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπόρνμουθ, στο Λονδίνο.. JOHN WALTON/PA VIA AP

Η εμμονή με έναν σελέμπριτι είναι κάτι που μπορεί να προσβάλλει τον εγκέφαλο απλών ανθρώπων και να κάνει τη ζωή τους σουρεαλιστικά όμορφη. Πάρτε για παράδειγμα προσωπικότητες όπως ο 'Σάκης Ρουβάς του Πειραιά', ο 'Εθνικός Σταρ' και η 'Μαντόνα από τα Πετράλωνα' (αυτό ήταν τίτλος βιντεοταινίας των 80s, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχει τέτοιο πρόσωπο εκεί έξω).

Η Βίβιεν Μπόντικοτ είναι 62 ετών, ζει στο Χίνκλι της βορειοδυτικής Αγγλίας και τα τελευταία 2,5 χρόνια ασχολείται φανατικά με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Συγκεκριμένα, έχει δωρίσει το σώμα της ολόκληρο στον Πορτογάλο κόουτς. Και μην πάει το μυαλό σας στο περίεργο. Η Μπόντικοτ έχει κάνει 38 τατουάζ με έμπνευση από την φυσιογνωμία του Special One.

Καταλαβαίνω τι θα πείτε, πρόκειται όντως περί ατόμου με χαρίσματα που παραπέμπουν σε... παρατράγουδο, που θα μπορούσε να συμβιώσει με μεγάλη χαρά δίπλα σε μορφές όπως όλοι οι προαναφερθέντες. Όμως η νέα εξέλιξη στην ποδοσφαιρική πορεία του Μουρίνιο, ως κόουτς της Τότεναμ πια, ήταν επίσης μια καθοριστική στιγμή, ώστε η Μπόντικοτ να ξεπεράσει τον εαυτό της. Το νέο τατουάζ της μύστριας αναφέρεται στα Σπιρούνια. Όχι ακριβώς αυτά τα Σπιρούνια που φαντάζεσαι, αλλά ΟΚ, 'τι Λωζάνη, τι Κοζάνη';

News 24/7

24MEDIA NETWORK