Η μέρα που έκανε ντεμπούτο ο... θαυματοποιός

Σαν σήμερα (29/10) πριν από 14 χρόνια ο Άντρες Ινιέστα πήρε το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, σε αγώνα για το... Champions League έχοντας για συμπαίκτη έναν πρώην ερυθρόλευκο (VIDEO)!

Η μέρα που έκανε ντεμπούτο ο... θαυματοποιός
iniesta

Σε ηλικία 12 ετών κι ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο για την άσημη Albacete Balompié, τα... λαγωνικά της Μπαρτσελόνα εντόπισαν το ταλέντο του και φρόντισαν να τον εντάξουν στις ακαδημίες του συλλόγου το μακρινό 1996.

Αρκετά χρόνια αργότερα (2002), ο πιτσιρικάς Ινιέστα πέτυχε κάτι σπάνιο. Κέρδισε τον σεβασμό του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα των Μπλαουγκράνα για την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Champions League στο Βέλγιο.

Η μέρα που έκανε ντεμπούτο ο... θαυματοποιός
Iniesta 460

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε με τον Ινιέστα να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας στο πλευρό του τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Ολυμπιακό!

Ας δούμε την ενδεκάδα: Ένκε, Ναβάρο, Τορτολέρο, Πουγιόλ, Γκάμπρι, Ζεράρντ, Ζεοβάνι, Ρόσεμπακ, Ρικέλμε, Ινιέστα, Ντάνι.

Από τότε ο 32άχρονος πλέον μεσοεπθετικός κέρδισε το ψευδώνυμο Ilusionista (θαυματοποιός), ενώ έχει κατακτήσει: 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League και 4 κύπελλα Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK