Η μέρα της μαρμότας

Στο ίδιο έργο θεατές. Η μέτρια πορεία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης (1 νίκη σε 12 αγώνες!!) συνεχίζεται, αφού μόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του UEFA με το εκτός 2-2 επί της Μέταλουργκ. "Ψυχρολουσία" για την ΑΕΚ που ηττήθηκε στο 89' από τη Ζενίτ με 1-0. Αποκλείστηκαν και... τυπικά Ξάνθη και Αρης (0-0 κόντρα σε Μίντλεσμπρο και Ρόμα αντίστοιχα)

Η μέρα της μαρμότας

Στο ίδιο έργο θεατές. Η μέτρια πορεία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης (δύο νίκες σε 14 αγώνες!!) συνεχίζεται, αφού μόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του UEFA με το εκτός 2-2 επί της Μέταλουργκ. "Ψυχρολουσία" για την ΑΕΚ πουηττήθηκε στο 89' από τη Ζενίτ με 1-0. Αποκλείστηκαν και... τυπικά Ξάνθη και Αρης (0-0 κόντρα σε Μίντλεσμπρο και Ρόμα αντίστοιχα)

AEK-Zενίτ 0-1

Το γκολ του Αρσάβιν ένα λεπτό πριν από τη λήξη (89') απέκλεισε την ΑΕΚ από τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Ο Ρώσος επιθετικός με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Σορεντίνο και διαμορφώνονταςτο τελικό 1-0 τσέκαρε το εισιτήριο πρόκρισης για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Προσπάθησαν οι παίκτες του Σάντος -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, πίεσαν, όμως προδόθηκαν από την αδυναμία τους να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Μέταλουργκ-ΠΑΟΚ 2-2

Με περίσσια ψυχικά αποθέματα ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστιας σημασίας πρόκριση στους όμιλους του κυπέλλου UEFA. Ο δικέφαλος του Βορρά έφυγε αλώβητος απο την έδρα της Μέταλουργκ με σκορ 2-2, παρά το γεγονός πως έπαιζε με 9 παίκτες στα τελευταία λεπτά. Μορφή του αγώνα ο Φερναντέζ.

Ξάνθη-Μίντλεσμπρο 0-0

Το άγχος βάρυνε τα πόδια των παικτών της Ξάνθης, που δεν θύμισαν την ομάδα του "Ρίβερσαϊντ". Οι "ακρίτες" έμειναν στο 0-0 με τη Μίντλεσμπρο στον επαναληπτικό αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και σε συνδυασμό με την ήττα 2-0 στην Αγγλία, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. Επιθετική αναποτελεσματικότητα και φυσικά απειρία στέρησαν κάτι καλό από την Ξάνθη, η οποία, όμως, δικαιούται το χειροκρότημα.

Αρης-Ρόμα 0-0

Ο Αρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο UEFA, μετά το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί της Ρόμα. Οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν για ένα καλό αποτέλεσμα και μόνο (αφού ελπίδες πρόκρισης δεν υπήρχαν μετά το 5-1) και κατάφεραν να μείνουν αήττητοι στην έδρα τους για 16ο παιχνίδι στα κύπελλα Ευρώπης! Αξιοι συγχαρητηρίων οι φίλαθλοι του Αρη που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Μενέα πρόσωπαοι δύο ομάδες, στον πάγκο τωντζιαλορόσι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK