Η Μίλαν κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον αντι - Ίμπρα και πιέζει για το "ναι", σύμμαχος ο παίκτης

Πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ για την αγορά του Μεχντί Ταρεμί έχει καταθέσει η Μίλαν στην Πόρτο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Porto's Mehdi Taremi celebrates after scoring during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and FC Porto at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μεχντί Ταρεμί AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Μάχη με τον χρόνο δίνει η Μίλαν προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού από το πάνω ράφι ο οποίος θα πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ολιβιέ Ζιρού.

Έτσι, σύμφωνα και με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πρώτος στόχος των Ροσονέρι είναι ο Μεχντί Ταρεμί για τον οποίο και έχει κατατεθεί πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν η Πόρτο δεν έχει απαντήσει στην προσφορά της Μίλαν,με τους Ιταλούς να πιέζουν και να έχουν ως συμμαχό τους και τον ίδιο τον Ιρανό ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Ταρεμί την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 31 γκολ και 14 ασίστ σε 51 συμμετοχές με τη φανέλα των Δράκων της Λισαβώνας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Μαγκουάιρ: Μετά από πολλές συζητήσεις, πάρθηκε η οριστική απόφαση για το μέλλον του

Φέλιξ: Ώρα μηδέν για τον Πορτογάλο, τα δύο σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK