Η Μπάγερν έκανε κίνηση ματ στο θέμα Μανέ

Πώς δεν έχει στα πλάνα της τον Σαντιό Μανέ έχει ξεκαθαρίσει η Μπάγερν Μονάχου στον Σενεγαλέζο, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον του Σαντιό Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου, μετά από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπάγερν να "κυνηγάει" την περίπτωση του Χάρι Κέιν.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την γερμανική ομάδα να θέλει να εξοικονομήσει χρήματα προκειμένου να καταφέρει να ανεβάσει την προσφορά της για την απόκτηση του Χάρι Κέιν και σκέφτεται να βάλει πωλητήριο ύψους 20.000.000 ευρώ στον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Νεότερο δημοσίευμα θέλει τους Βαυαρούς να πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω και να έχουν πει ήδη στον Μανέ πως δεν τον υπολογίζουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 31χρονος έχει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες μάλιστα φέρονται διατεθειμένες να καταβάλουν το ποσό που ζητάει η Μπάγερν για να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η αστρονομική πρόταση της Αλ Ετιφάκ για τον μεγάλο αρχηγό

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Τότεναμ: Ο Κέιν πιέζει, πόσα σκοπεύει να δώσει η Μπάγερν για να κλείσει το deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK