Η Μπάγερν έκανε σούπερ πρόταση στον Ντέιβις για νέο συμβόλαιο, επιμένει στα αστρονομικά ποσά το μάνατζεμεντ

Ο Αλφόνσο Ντέιβις μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Μπάγερν Μονάχου επιμένει στην ανατροπή.

Η Μπάγερν έκανε σούπερ πρόταση στον Ντέιβις για νέο συμβόλαιο, επιμένει στα αστρονομικά ποσά το μάνατζεμεντ
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα του Καναδά AP

Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε στον αφρό της Ευρώπης τον Αλφόνσο Ντέιβις και δεν θέλει να τον χάσει με ψίχουλα σε μερικούς μήνες ή δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του Καναδού και φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

ΟΙ Βαυαροί, πάντως, δεν παραδίδουν τα όπλα και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γερμανία επανήλθαν με εξαιρετική προσφορά στην πλευρά του αριστερού μπακ. Συγκεκριμένα, η Μπάγερν φέρεται να προσφέρει νέα συμφωνία στον Ντέιβις έως το 2029 με απολαβές 11-13 εκατ. ευρώ το χρόνο μικτά συν κάποια μπόνους.

Ό,τι διαβάσατε παραπάνω αυτό είναι και βάσει των γερμανικών ρεπορτάζ οι πρωταθλητές δεν ανεβαίνουν παραπάνω σε χρήματα και σε καμία περίπτωση τα χρήματα που ζητάει η εκπροσώπηση του Ντέιβις, δηλαδή τα 20.000.000 ευρώ μικτά το χρόνο. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό στην υπόθεση:

Ο Ντέιβις και ο ατζέντης του πρέπει να αποδεχθούν τώρα την πρόταση που τους έγινε σε διαφορετική περίπτωση οφείλουν να φέρουν προσφορά από άλλη ομάδα και ο παίκτης το καλοκαίρι να αποχωρήσει. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 23χρονου εκπνέει το '25. Η Μπάγερν τον είχε αγοράσει το '19 με 14.000.000 ευρώ από το Βανκούβερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK