Η Μπάγερν έριξε 4άρα στην Ντόρτμουντ και ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο μεταγραφές

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο Γερμανίας επανήλθε με 4άρα κόντρα στην Ντόρτμουντ και τον Ιανουάριο ετοιμάζεται για την εκτόξευση.

New Bayern Munich player Harry Kane poses after a news conference at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Aug. 13, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Χάρι Κέιν κατά την παρουσίασή του AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Γερμανίας της Μπάγερν Μονάχου από ομάδα της τρίτης κατηγορίας έγινε παγκόσμιο viral, ωστόσο οι Βαυαροί φρόντισαν να "καθαρίσουν" την ντροπή με εκπληκτικό πέρασμα από την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τη μεγάλη αντίπαλο με σκορ 4-0. Μάλιστα, μετά από το ντέρμπι είχε και... γλυκό καθώς ο CEO της ομάδας Γιαν Κρίστιαν Ντρέσεν ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά τον τρόπο που θα κινηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στην περίπλοκη και πάντα κοστοβόρα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον Ντρέσεν, λοιπόν, η Μπάγερν πάει για τουλάχιστον δύο μεταγραφές τα Χριστούγεννα: "Εάν θεωρήσουμε απαραίτητο να ενισχύσουμε το ρόστερ θα το κάνουμε. Έχουμε ήδη κορυφαίου επιπέδου σύνολο". Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επισημαίνει στο ρεπορτάζ του πως οι Βαυαροί πάνε για δύο μεταγραφές εφόσον βέβαια δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες.

Όσον αφορά στις θέσεις στις οποίες θα ήθελε ο Τόμας Τούχελ το κάτι παραπάνω περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Δεξί μπακ, πάντως, μετά από τη φυγή του Παβάρ η Μπάγερν ψάχνει δεδομένα κι αν όχι άμεσα, τότε το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει κίνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK