Η Μπάγερν ετοιμάζει δωράκι/υπερόπλο αξίας 60 εκατ. ευρώ στον Κομπανί

Ο Βινσέντ Κομπανί θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν -εκτός απροόπτου- και το συμβούλιο των Βαυαρών ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Μπάγερν ετοιμάζει δωράκι/υπερόπλο αξίας 60 εκατ. ευρώ στον Κομπανί
Ο Βινσέντ Κομπανί COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να μπει δυνατά από εδώ και πέρα στο μεταγραφικό παζάρι αφού το θέμα του προπονητή με την επικείμενη πρόσληψη του Βινσέντ Κομπανί κλείνει.

Ήδη, μάλιστα, κυκλοφορούν ονόματα σε διάφορα ρεπορτάζ για τα... δωράκια που επιθυμεί να κάνει το βαυαρικό συμβούλιο στον Βέλγο τεχνικό. Το πιο καυτό απ' αυτά που παίζουν στα δημοσιεύματα είναι του Ντάνι Όλμο.

Ο αρμόδιος Μαξ Έμπερλ γνωρίζει εξαιρετικά καλά τον Ισπανό από την κοινή τους θητεία στην Λειψία και φαίνεται πως τον θέλει μαζί του στο Μόναχο. Ο 26χρονος έχει μπει στη λίστα ενώ η Μπάγερν δεν είναι μόνη της στο κόλπο αφού η Μπαρτσελόνα κυνηγάει την υπόθεση ήδη όπως και δύο ομάδες της Premier League.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού έχει διάρκεια μέχρι το 2027 και στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης 60.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Όλμο ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά το '16 αποχώρησε από τους Καταλανούς και εκτόξευσε την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ προτού κανεί τη μεταγραφή των 29 εκατ. ευρώ στην Λειψία το 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK